Boksesække

På udkig efter boksesække og boksebolde til motionsrummet, bokselokalet eller hjemmetræningen?Her på shoppen finder du et bredt udvalg, ligesom du også kan købe sparkepuder, slagpuder, speed bag og plethandsker. Se hele udvalget herunder.

Boksesække, boksebolde og plethandsker - stort udvalg af bokseudstyr

Hos Fitnessgrossisten finder du et stort udvalg alt hvad du kan slå på, når du bokser, herunder:

  • Boksesække
  • Boksebolde
  • Boksepuder
  • Sparkepuder
  • Plethandsker
  • Fritstående boksepude
  • Speed bag

Kort sagt, så finder du alt hvad du skal bruge til en god boksetræning hos os.
Se også hele vores udvalg af boksning udstyr, der også tæller handsker, ophæng, tandbeskytter og meget mere.

Du kan finde boksesække i flere størrelser, så du kan finde en der passer til dig og din træning. Vi har eksempelvis boksesække på hhv. 20 kg og 30 kg. De er begge i kunstlæder og med fyld af tekstil, som holder længe. Begge vægtklasser har desuden kædeophæng, så du let kan hænge begge boksesække op i loftet, hvilket giver bevægelighed til sækken.

Fitnessgrossisten leverer boksesække og andet bokseudstyr til både privat og erhverv. Derfor har du også mulighed for at vælge, om du ønsker at se priserne inklusiv eller eksklusiv moms. Dette kan vælges i toppen af siden.
Boksesække og boksebolde er gode træningsredskaber både derhjemme eller i fitnesscentret, da de giver let adgang til en effektiv træning, hvor man har mulighed for selv at bestemme intensiteten.

 

Boksesække bidrager til en effektiv træning
Boksning er en god motionsform, hvor du får trænet både din styrke og puls. Boksesække er en vigtig del af boksetræningen, da de formår at give modstand, men også en fysisk ting at slå på, så du ikke kun bokser ud i luften. Når du bruger boksesække kan du således bruge flere kræfter når du slår og får dermed en mere effektiv træning grundet modstanden.

Selvom ordet “boksning” i sig selv kan virke afskrækkende for nogen, så bør dette ikke være grunden til ikke at gå i gang. Boksning er nemlig en rigtig effektiv motionsform, hvor du får trænet hele kroppen, får pulsen op og passer til alle, da man selv kan bestemme intensiteten. Det betyder, at du altså sagtens kan træne med boksesække eller boksepuder uanset om du er nybegynder, øvet eller har gjort det i flere år.

 

Hvad er forskellen på boksesække, boksebolde, puder osv?
De har alle sammen det samme formål: at slå på eller til. Men selvom formålet er det samme, har alt udstyret faktisk forskellige funktioner.

Boksesække:
Den klassiske boksesæk giver en god træning, hvor du både kan øve uppercut, hook, jab mm. Boksesække kan også bruges til spark.
Skal hænges op, før den kan bruges korrekt.

Boksebolde:
Hos Fitnessgrossisten finder du en boksebold fra Everlast, hvor du har mulighed for at træne din hastighed, fokus, præcision og koordination. Boksebolde fylder mindre end de klassiske boksesække.
Skal hænges op, før den kan bruges korrekt.

Plethandsker:
Plethandsker er gode til træning med en makker. Her har I mulighed for at øve parade, slag og duk.
Størrelsen er onesize og leveres som par.

Boksepuder og sparkepuder:
Kan bruges til både slag og spark. Giver en god stødabsorbering og har flere greb muligheder, så de kan bruges af både venstre- og højrehåndede.
Findes i to størrelser: lille og stor.

Fritstående boksepude:
Kan fyldes med enten vand eller sand i den nederste beholder, så der opnås optimal stabilitet. En fritstående boksepude har markerede zoner, så der er mulighed for at træne koordination, hukommelse og reaktionstræning. Kan bruges til både slag og spark.