Find de rigtige crossfit bolde til din træning

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Træning med crossfit bolde til din hjemmetræning

Det er sjovt, effektivt og funktionelt at træne med medicinbolde og crossfit bolde til crossfit hjemmetræning. Crossfit bolde giver dig masser af muligheder for at træne din krop med forskellige træningsøvelser med medicinbolde, slammerball, wall ball og ropeball.

Du kan træne hele din krop med crossfit bolde og her kan du få en meget intensiv og eksplosiv træning, hvor du både træner styrke og kondition. Crossfit bolde er træningsredskaber, som du kan træne med både indenfor og udenfor, hvilket giver dig en stor træningsfrihed.

Her på shoppen finder du bolde til crossfit i flere modeller, som du bruger til forskellige træningsøvelser. I udvalget fås crossfit boldene fra 1 kg. – 15 kg. Crossfit bolde kan bruges af alle lige fra nybegyndere til de meget øvede crossfit entusiaster.

Crossfit bolde til hjemmetræningen

Hvilke crossfit bolde skal jeg bruge til crossfit træning

Medicinbold

Medicinbolde fås med håndtag, som giver dig et rigtig godt greb om medicinbolden under dine træningsøvelser. Derudover finder du også medicinbolde uden håndtag med en rug overflade, som giver dig et bedre greb om crossfit bolden. Du kan bruge en slynge til din medicinbold, så du kan lave rotationsbevægelser med crossfit bolden og slynge den rundt. 

Rope ball medicinbold

Rope ball burger du til træningsøvelser med styrke og høj intensitet, hvor du bruger hele kroppen under træningen.

Slammerball

Slammer balls er en crossfit bold, som ikke giver et ”bounce” idet du kaster bolden ned i jorden og derfor hopper den ikke tilbage ved træningsøvelser. En slammer ball med en rug overflade gør det lettere for dig at holde fast om, når du laver dine slammer balls træningsøvelser. I udvalget finder du slammerballs i læder.

Wall ball

Wall balls er crossfit bolde, som er et træningsredskab du kaster op ad væggen med stor kraft. Du kan træne med en wall ball alene eller sammen med en anden, hvor I to og to kan lave forskellige kasteøvelser. Du kan fx træne læg, balder, ryg, mave, skulder og arme med en crossfit wall ball til hjemmetræningen. Wall balls har en kraftig sygning som giver dig et godt greb om bolden, mens du laver dine wall ball øvelser.

 

Find hele udvalget af crossfitbolde til hjemmetræning og fitnesscentret lige her >> 

Tilbehør til din træning med crossfit bolde

Du kan supplere din crossfit hjemmetræning med lidt ekstra træningsudstyr og tilbehør. Træningshandsker giver dig et endnu bedre greb om fx en medicinbold og du undgår at få vabler. Fitness måtter gør din træning med medicinbolde mere behagelig, når du ligger på gulvet og laver dine medicinbolde øvelser.

5 fordele ved træning med crossfit bolde

  1. Du styrketræner både dine muskler i maven og ryggen på samme tid med en medicinbold, wall ball, slammer ball eller rope ball.

  2. Du kan træne med en crossfit bold og medicinbolde alle steder – ta’ crossfit bolden med udenfor eller træn indenfor.

  3. Du får en effektiv hjemmetræning med træningsøvelser i et hurtigt og eksplosivt tempo.

  4. Crossfit bolde er et træningsredskab, som du kan kombinere med andre træningsformer til hjemmetræningen.

  5. Et billigt træningsredskab som giver dig masser af muligheder til at lave forskellige træningsøvelser, hvor du bruger hele kroppen under træningen.