Træningsmåtter

Træningsmåtter og yogamåtter er uundværlige til både fitness træning, genoptræning, styrketræning og yoga. Hos Fitnessgrossisten har vi et bredt sortiment af træningsmåtter, der passer perfekt til din træning. Du finder bl.a. slidstærke træningsmåtter, yogamåtter, pilates måtter og fitnessmåtter, men også et fitness gulv, der er perfekt til hjemmetræningen med vægte i stuen. Du finder træningsmåtter i højeste kvalitet og fra de bedste mærker, fx Airex, lige her på siden.

Træningsmåtter til al slags træning

Træningsmåtter er med til at give dig en varieret træning og skåner samtidig kroppen fra det hårde gulv - men de kan også beskytte dit gulv fra dit træningsudstyr.
Hos Fitnessgrossisten har vi et stort udvalg af forskellige træningsmåtter, der egner sig til mange typer af træning og træningsformer.

De mange træningsmåtter har flere muligheder for brug og kan bl.a. bruges i forbindelse med:

Træningsmåtterne findes i flere forskellige størrelser, tykkelser og farver, så du kan finde en der passer perfekt til netop dit behov.
Du finder også de mange træningsmåtter i forskellige længder og bredder, så træningsmåtten passer perfekt til din foretrukne træningsform, behov og til rummets størrelse.
Find fx en træningsmåtte i følgende længder:

  • 170 cm
  • 180 cm
  • 185 cm
  • 190 cm
  • 200 cm

Blandt vores sortiment af træningsmåtter finder du også tilbehør, der gør opbevaringen og transporten af måtterne lettere. Se fx den smarte og simple stop med velcro lukning, der er let at sætte rundt om træningsmåtten, så den ikke ruller ud igen. Når denne strop sidder på træningsmåtten, kan du let opbevare måtten i din træningstaske, bag døren eller under sofaen eller sengen derhjemme, hvor den kun vil fylde minimalt.
Du finder også smarte bærestropper til træningsmåtter her på siden. Bærestropperne er lette at montere rund om hver ende på træningsmåtten, når den er rullet sammen. De to sidestropper samles af en længere strop i midten, der gør det muligt at bære træningsmåtten over skulderen helt uproblematisk.

Yogamåtter og tilbehør gør yoga træningen endnu bedre
Det er oftest rarest at kunne benytte sin egen yogamåtte til træningen, frem for at skulle låne i fitnesscentret eller i yogastudiet. Når du vælger at købe din egen yogamåtte kan du nemlig helt selv bestemme både længde, bredde og tykkelse, så den passer bedst til dine præferencer. Desuden kan du let tage den med dig til og fra træningen ved hjælp af en af de smarte bærestropper, som du også finder her på siden.

Alle vores yogamåtter er skridsikre, så du opnår god stabilitet under træningen og ikke begynder at miste dit fodfæste i de forskellige yogastillinger.
Udover at de forskellige yogamåtter styrker dit greb og din stabilitet i de mange yogastillinger, så beskytter de også hele din krop fra det hårde gulv. Mange yogastillinger kræver at du står på knæene, hviler på albuerne eller ligger på ryggen, hvilket kan føles ubehageligt direkte mod det hårde gulv. Yogamåtter fungerer som et beskyttende og stødabsorberende lag mellem dig og gulvet og beskytter derfor kroppen for unødig overlast.

Blandt vores sortiment af yogamåtter finder du også tilbehør til din yogatræning. Du kan bl.a. finde et tæppe og et håndklæde, der egner sig godt til hot yoga.
Når du dyrker hot yoga, kan du ikke undgå at svede grundet træningens intensitet og rummets høje temperatur. Sveden kan give problemer med fodfæstet og grebet i yogamåtten og derfor bør du bruge et tæppe eller håndklæde specifikt til hot yoga. Tæppet eller håndklædet lægges direkte over din yogamåtte og fungerer derfor som et ekstra lag.
De to varianter sørger for at absorbere den ekstra sved og giver samtidig et sikkert greb i de forskellige yogastillinger, så du kan føle dig sikker og få en god træning.

Træningsmåtter eller fitness gulv?
Træningsmåtter er gode til rigtig mange forskellige øvelser, hvis du dyrker styrketræning eller fitness. De beskytter kroppen fra det hårde gulv og gør mange øvelser meget mere behagelige at udføre. Dette kunne fx være mavebøjninger, rygbøjninger, planken eller hovedstand. Træningsmåtter kan dog også beskytte dit gulv, hvis du dyrker hjemmetræning med brug af træningsudstyr og vægte. I nogle tilfælde kan du med fordel vælge et fitness gulv frem for en træningsmåtte, da dette giver en endnu bedre beskyttelse af gulvet.
Fitness gulvet kan let tilpasses og udbygges, hvis du skulle få brug for mere plads.

Træningsmåtter til privat og erhverv
Hos Fitnessgrossisten finder du træningsmåtter og yogamåtter til både privat og erhverv. Det er derfor muligt at vælge, om du vil se priserne inklusiv eller eksklusiv moms.

Til hjemmetræningen eller yoga træningen er det en god idé at anskaffe sig en træningsmåtte eller yogamåtte specielt til formålet, da det beskytter kroppen og giver god stabilitet.
Køber du derimod til erhverv, fx til et fitnesscenter, kan du finde mange forskellige varianter af træningsmåtter i vores sortiment. Du finder bl.a. også varianter, der er lette at hænge op, så der skabes en let og overskuelig opbevaringsmulighed.