En kettlebell giver mange træningsmuligheder

Når du træner med en kettlebell, har du mange muligheder for at træne præcist som du vil! En kettlebell tilbyder en fullbody træning, hvor du altså kommer hele kroppen igennem, hvilket er yderst vigtigt for din krops sundhed, symmetri og generelle velvære.

Kettlebells bruges ofte til klassisk eller almindelig styrketræning, funktionel træning samt crossfit øvelser og den store spændvidde mellem vægten giver et væld af muligheder, når du skal vælge øvelser. Kettlebells henvender sig også til alle niveauer, netop på grund af det store spænd i vægten. Du kan nemlig finde en kettlebell der passer til begyndere, men samtidig giver mulighed for at stige i vægt, skabe progression og udfordre kroppen endnu mere, i takt med at du bliver stærkere.
Træning med en kettlebell er for alle - ung som ældre, mand som kvinde, begynder som øvet og så behøver du endda kun få remedier, for at kunne gennemføre en effektiv træning.

Er du stadig ikke helt overbevist om, at en kettlebell er lige noget for dig? Så finder du 7 super fordele nedenfor:

 1. Træning med en kettlebell sætter gang i bevægelsen og aktiverer flere dele af kroppen, modsat styrketræningsmaskiner
  Kettlebells sætter gang i din forbrænding
 2. Opbyg sund muskelmasse og få markerede muskler, når du træner med en kettlebell
 3. Kettlebells sørger for at få pulsen op, når du træner med dem
 4. Du kan træne hele kroppen med få øvelser, når du træner med en kettlebell
 5. En kettlebell-træning er tidsbesparende, da du allerede har alt udstyret foran dig og du behøver ikke at gå rundt fra maskine til maskine i et fitnesscenter. Du kan samtidig træne hele kroppen på kun 20 minutters tid
 6. Du slipper for fitnessabonementet og de kedelige hjemmetræninger med de samme øvelser hver gang. En kettlebell giver masser af spændende træningsmuligheder, hvor du kan udfordre dig selv

Træningsøvelser med en kettlebell
Har du brug for inspiration til din træning med kettlebell? Nedenfor finder du et fullbody træningsprogram med en kettlebell, hvor alle niveauer kan være med. Du vælger selv vægten af din kettlebell og dermed også hvor hård din træning skal være. Er du klar til at give den gas?

 • Kettlebell swings: træner baglår, baller, mave, ryg og skuldre
 • Kettlebell rumænsk/stivbenet dødløft: træner baglår og baller
 • Kettlebell high pull: træner skuldre, ryg, ben og baller
 • Kettlebell front squat: træner ben og baller
 • Kettlebell clean and press: træner ben, baller, ryg og skuldre
 • Kettlebell renegade row: træner ryg, arme, mave og baller

Vær opmærksom på at dette er inspiration til din træning. Hvis du er i tvivl om hvordan øvelserne udføres, så undersøg det på forhånd, så du opnår korrekt teknik, undgår skader og får maksimalt udbytte.

Hvilken kettlebell bør du vælge?
Hos Fitnessgrossisten kan du med garanti finde din nye kettlebell - vi har nemlig et bredt sortiment med flere forskellige typer kettlebells. Uanset om du leder efter en kettlebell 12 kg eller måske 4 eller 24 kg. Så finder du den her.
Er du i tvivl om hvilken en du skal vælge, så læs mere om de forskellige kettlebells nedenfor:

 • Budget kettlebell: gode og billige kettlebells, hvor alle kan være med på både vægten og prisen
 • Ergo kettlebell: har en ergonomisk form, der skåner kroppen
 • Jern kettlebell: fremstillet i støbejern. Uanset om du leder efter en kettlebell 16 kg, 6, kg eller 32 kg, vil denne klassiker være for dig
 • Sandbell: en kombination af en sandsæk og en kettlebell fremstillet af blød neopren og sand
 • Competition kettlebell: lavet i henhold til de internationale bestemmelser til konkurrencebrug

Billige kettlebells finder du hos Fitnessgrossisten
Her på siden finder du vores store udvalg af billige kettlebells, der sætter skub i din træning, sætter gang i din forbrænding, øger din muskelmasse og udfordrer både din krop, din puls og din udholdenhed. Der er faktisk næsten ikke det, som kettlebells ikke kan! Det skulle da kun lige være, at gøre alt arbejdet for dig.

Hvis du er klar på at lægge arbejde i din træning og nå nye mål, se resultater og forbedringer, så køb din kettlebell allerede i dag. Eller måske et par stykker, så du har mulighed for at skifte mellem vægten i de forskellige øvelser.

Har du spørgsmål til vores udvalg af kettlebells? Kontakt os på tlf. 69 15 53 56 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.