Yoga udstyr

Hos Fitnessgrossisten finder du et stort udvalg yogaudstyr og tilbehør til yoga. Find fx yogamåtte, yoga sæt, yoga wheel og yoga blok til at bruge hjemme i stuen. Tag din træning til nye højder og find det bedste yogaudstyr, der giver dig en effektiv yogatræning og gør det muligt at lave utallige øvelser med.

Alt yogaudstyr til din træning

Hos Fitnessgrossisten finder du alt det yogaudstyr, du overhovedet kunne drømme om. Vores brede sortiment sikrer dig, at du med garanti kan finde netop det udstyr til yoga, som du leder efter - uanset om du er nybegynder, øvet, ekspert eller om du kun lige skal prøve kræfter af med yoga eller søger nye udfordringer, for at forbedre dig.

Her på siden finder du alt vores bedste yogaudstyr, herunder:

  • Yogamåtter
  • Yoga bold
  • Yoga håndklæde
  • Yoga blok
  • Yoga wheel / yoga hjul
  • Knæpude
  • Yoga sæt

Uanset om du dyrker yoga derhjemme på stuegulvet, om du træner fast i det lokale yoga studie eller om du deltager på yogahold i fitnesscentret, så finder du dit yogaudstyr her.
De seneste år er yoga blevet en meget populær træningsform og med god grund. Du får nemlig en yderst effektiv træning, hvor du selv har mulighed for at styre intensiteten og formålet. Yoga kan således være hård træning, hvor du får styrket hele kroppen, det kan være balancetræning eller smidighedstræning, det kan meditativt og det er også glimrende til genoptræning. Mange vælger ofte at veksle mellem de forskellige typer af yoga og derfor er det godt at have yogaudstyret på plads, så du aldrig går på kompromis med din træning.

Alt vores yogaudstyr henvender sig til både privat og erhverv, og det er naturligvis altid til samme skarpe priser, som du allerede kender det fra Fitnessgrossisten.
Du finder også de bedste mærker, der sikrer en høj kvalitet af yogaudstyr, fx Airex, P2I, TOGU og TRIAL.

Ingen yoga uden yogamåtte
Når du dyrker yoga er det vigtigt, at du har en god yogamåtte og du bør aldrig gå på kompromis med den eller undvære den. Yogamåtter sørger for at beskytte din krop mod det hårde gulv, men hjælper dig samtidig også med at få et godt greb, så du undgår at falde, når du står i de mange forskellige yogastillinger. En yogamåtte er derfor noget af det vigtigste og første yogaudstyr, som du bør anskaffe dig.

Hos Fitnessgrossisten finder du flere forskellige typer og størrelser af yogamåtter. Tykkelsen af yogamåtten er bl.a. medvirkende til hvor blød den er og hvor meget den beskytter mod gulvet.

Her på siden finder du eksempelvis de populære Airex yogamåtter, der sikrer dig en formidabel træning hver gang, grundet den høje kvalitet. Blandt vores udvalg kan du vælge mellem Prime og Pro måtter, der har en forskellig tykkelse på hhv. 0,45 cm og 0,68 cm. De måler begge 185 cm i længden, så de fleste har mulighed for at ligge udstrakt i savasana stilling, uden at have fødderne uden for måtten. De er ultra lette og nemme at rulle sammen, så du kan tage din yogamåtte under armen og med til træning.

Er du på udkig efter en billigere variant, der egner sig godt til nybegyndere eller er perfekt i fitnesscentret, bør du tage et kig på enten den helt klassiske duo-farvede yogamåtte eller den fra P2I. Begge har en tykkelse på 0,4 cm, hvilket egner sig godt til de fleste typer yoga, som fast inventar blandt yogaudstyret. Der medfølger desuden en strop til måtten fra P2I, så den er let at tage med sig.

Kom godt i gang med det rette yogaudstyr
Det rette yogaudstyr giver dig de bedste forudsætninger for en god træning.
En måtte til yoga er uundværlig og bør altid være det første yoga udstyr, som du anskaffer dig. Måtten er det vigtigste redskab, da den beskytter dig mod det kolde og hårde gulv, men den sørger også for at give hænder og fødder et godt greb, så du ikke falder under træningen.
Dyrker du hot yoga, bør et særligt tæppe eller håndklæde indgå blandt dit yogaudstyr. Hot yoga tæppet sørger nemlig for at give dig et fast og sikkert greb, selvom træningen står på varm og svedig yoga i den opvarmede sal.

I vores sortiment finder du også et yoga sæt, der indeholder både yoga blok og bælte. Dette sæt er med til at gøre visse øvelser lettere og egner sig derfor særligt godt til nybegyndere, eller hvis smidigheden endnu ikke er helt på plads. Yogablokke gør det let at skabe lidt ekstra højde i siddende stillinger eller de kan bruges til at holde balancen, uden at skulle ned til gulvet. Yoga bæltet er derimod suverænt til at skabe gode stræk og fungerer som en “ekstra arm”.

Ønsker du at få et godt stræk i ryg og bryst, kan du med fordel gøre brug af et yoga wheel, da det løsner spændinger. Kan også bruges til at forbedre din fleksibilitet, balance og styrke.