Mavetræning

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge i mavetræning udstyr, så du kan få en effektiv mavetræning derhjemme eller i fitnesscentret. Blandt vores sortiment finder du både en speciel måtte til at træne mave på, sliding pads, core hjul og et klassisk ab wheel, også kendt som mavehjul. Når du bruger mavetræning udstyr jævnligt, vil du hurtigt se og mærke resultater samt få en sund coremuskulatur.

Mavetræning udstyr til hjemmetræning og fitnesscentret

Når du træner med mavetræning udstyr, kan dette bruges både derhjemme og i fitnesscentret. Der er ingen grænser.
Redskaberne fylder minimalt, så de er lette at tage med sig. Dette er en fordel, hvis du eksempelvis ønsker at træne udendørs om sommeren.

Det er heldigvis ikke særligt svært at træne mavemuskulaturen. Slet ikke hvis du bruger mavetræning udstyr fra Fitnessgrossisten.
Stærke mavemuskler er ofte eftertragtet, fordi det ser godt ud hvis de er markerede og man har en såkaldt “six-pack”. Men man bør ikke kun træne sine mavemuskler fordi det ser godt ud! Det er nemlig også super sundt at have en stærk core.
Core muskulaturen er både mavemuskler og rygmuskler og de bidrager til en god holdning og en sund krop.

Stort udvalg af mavetræning udstyr
Her på siden finder du vores store sortiment af mavetræning udstyr, der hjælper dig med at træne dine mavemuskler. Der findes mange forskellige varianter af udstyr til mavetræning, der alle har hver deres fordel.

Hos Fitnessgrossisten finder du bl.a.:

  • Ab mat træner: en speciel måtte, der er med til at beskytte din lænd mod det hårde gulv, mens den samtidig aktiverer dine mavemuskler endnu mere
  • Ab wheel: også kendt som mavehjul eller ab roller
  • Core wheels: to separate ab wheels
  • Sliding pads: kan bruges under både hænder og fødder
  • Styrketrænings sæt med mavehjul

Du kan sagtens få en effektiv mavetræning med blot et enkelt redskab fra vores mavetræning udstyr. I takt med at du bliver mere øvet og bliver stærkere, kan du dog med fordel vælge at kombinere flere typer udstyr, for at få en mere varieret træning. Når du vælger at variere din træning med forskelligt mavetræning udstyr, sørger du for at du bevæger kroppen på forskellige måder og udfordrer dig selv hver gang. Hvis træningen bliver for let, vil du ikke se ligeså mange resultater. Du kan se hele udvalget af funktionel træningsudstyr her.

Et mavehjul giver dig en effektiv træning
Mavehjul, ab wheel, ab roller. Kært barn har mange navne, men det gør det ikke mindre effektivt. Når du træner med et mavehjul får du en effektiv mavetræning af alle mavemusklerne på én og samme tid. Det kan være svært at lave øvelsen fuldstændig korrekt, hvis du endnu ikke er bekendt med den - men der findes mange variationer, der tillader dig at arbejde dig op mod at bruge et mavehjul helt korrekt. Du kan desuden gøre øvelsen endnu sværere eller hårdere, i takt med at du bliver bedre og stærkere.

Mavehjulet er et klassisk redskab blandt mavetræning udstyr. Det er effektivt, fylder lidt og giver god træning for få et lille beløb. Desuden kan det bruges næsten alle steder.
Et ab wheel træner både de lige og de skrå mavemuskler. Dette betyder, at du bruger alle mavemuskler under træningen, hvilket gør øvelsen mere intensiv.

Du kan vælge at bruge denne type mavetræning udstyr uanset niveau.

  • Nybegynder: start med at stå på knæ og rul så langt ud som du kan
  • Øvet: stå i en planke og rul hele vejen ud og tilbage igen
  • Ekspert: stå i en planke og rul hele vejen ud, rul halvvejs tilbage, rul frem igen og rul helt tilbage. Denne øvelse er også kendt som “halfway in/halfway out”

Ønsker du at træne de skrå mavemuskler mere, kan du vælge at rulle ud til hver side, frem for ligeud. Dette aktiverer de skrå mavemuskler endnu mere end ved den klassiske øvelse.

Hvis du træner hjemme og har et blødt trægulv, anbefaler vi at du bruger en træningsmåtte eller fitness gulv, når du træner med et mavehjul. Dette sikrer, at du undgår at lave mærker i gulvet.

Mavetræning udstyr til både privat og erhverv
Hos Fitnessgrossisten finder du et stort udvalg af mavetræning udstyr, herunder ab wheel, mavehjul, ab mat og core wheels.
Vi sælger både til privat og erhverv, derfor kan du vælge at se priserne på udstyret inklusiv eller eksklusiv moms. Dette vælger du blot øverst på siden.

Alt udstyret til mavetræning egner sig til både hjemmetræning og professionelle fitnesscentre, træningslokaler og studios og det kan desuden anvendes af alle.

Har du spørgsmål til vores udvalg? Kontakt os gerne på tlf. 6915 5356 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk - vi sidder klar til at hjælpe dig.