Træningsbænke

Her på siden finder du træningsbænke til både privat brug eller til fitnesscentret.
Hos Fitnessgrossisten har vi bl.a. træningsbænke med vægtstænger og vægtskiver i et samlet sæt samt en justerbar træningsbænk og en mavebænk.
Du får masser af muligheder for at få en effektiv, varieret og sjov hjemmetræning med en træningsbænk.

Træningsbænke giver variation i din træning

Hos Fitnessgrossisten finder du træningsbænke til både hjemmebrug og til fitnesscentre. Uanset alder, køn eller niveau, kan alle have glæde af at træne på en af vores træningsbænke, da de tilbyder en masse variationer til træningen.

I fitnesscentret er det et must, at der er flere forskellige træningsbænke - både antal og type. Det er vigtigt at sørge for, at der er rigeligt med træningsbænke, så flere mennesker har mulighed for at træne samtidig, så der ikke opstår irriterende ventetid. Det er desuden vigtigt, at kunne tilbyde sine medlemmer et godt udvalg af træningsbænke, så de har mulighed for at kunne træne netop det de har lyst til. Husk derfor både at have en bænkpres bænk, en mavebænk, en justerbar træningsbænk og en rygbænk.

Skal du indrette dit eget træningsrum i hjemmet eller ønsker du blot at investere i få stykker styrketræning udstyr, som du kan bruge i stuen? Træningsbænke giver rig mulighed for at træne hele kroppen samt lave mange forskellige variationer af øvelser, så du ikke begynder at kede dig under træningen. De mange forskellige træningsøvelser er med til at holde både gejsten og motivationen oppe, så din træningsbænk ikke blot ender med at stå i hjørnet og samle støv.
Hvis du ønsker at kunne give den max gas til hjemmetræningen og at kunne træne hele kroppen, bør du investere i en træningsbænk, hvor der er inkluderet vægtstang, stativ og vægtplader. Med denne type af træningsbænke, kan du udfordre dig selv på både styrke og øvelser, mens der er rig mulighed for at kunne forbedre dig dag for dag.

Træningsbænke er for alle, der ønsker at kunne træne hele kroppen og skabe sundhed og velvære i hverdagen. Træningsbænke fra Fitnessgrossisten er i højeste kvalitet og når du først har gjort investeringen, kan du træne gratis resten af livet, hvis den er en del af dit eget træningsrum i hjemmet.

Der findes mange træningsbænke - hvilken en bør jeg vælge?
Når du skal vælge mellem vores udvalg af træningsbænke, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser forinden. Det kan fx være hvilke træningsbehov du har, hvordan du bedst kan lide at træne eller om træningsbænken skal kunne noget bestemt.
Nogle bænke er primært fremstillet til maveøvelser, men egner sig ikke godt til andre øvelser, som fx bænkpres. Nedenfor finder du en beskrivelse af vores forskellige træningsbænke, så du kan finde den rette for dig:

Bænkpres bænk
Blandt vores udvalg af træningsbænke, finder du vores populære bænkpres bænk med tilhørende vægtstang, vægtskiver og stativ.
Sættet indeholder en bænkpres bænk og et vægtsæt på ialt 140 kg. Bænken har blød polstring, fodstøtte og flere justeringsmuligheder, så du kan ændre højde på sædet, afhængigt af øvelsen. Stativet fungerer desuden som en justerbar squat stander, der kan indstilles i højden fra 135 cm til 180 cm.

Mavebænk
Når du træner på en mavebænk, har du mulighed for at justere vinklen, så du selv bestemmer sværhedsgraden eller hvilke øvelser, du ønsker at lave. Mavebænken er polstret, så du ligger blødt under hele træningen.

Justerbar træningsbænk
En justerbar træningsbænk giver mulighed for mange forskellige øvelser, da ryggen kan indstilles i flere vinkler. Denne type af træningsbænke er velegnede til træning med frie håndvægte, mavetræning, rygtræning eller bænkpres, hvis du allerede har et stativ til at sætte vægten fra dig.
Den justerbare træningsbænk måler 140 cm i længden, 42 cm i bredden og 58 cm i højden.

Derfor bør du købe en eller flere træningsbænke
Uanset om du køber til et fitnesscenter eller til din egen hjemmetræning, så er træningsbænke en god investering, grundet de mange forskellige træningsmuligheder.
De forskellige træningsbænke, som du finder her på siden, har hver deres fokusområde og det kan derfor være en fordel, at have flere træningsbænke end blot en enkelt.

Hvis du kun ønsker at træne mave, kan du sagtens nøjes med en mavebænk. Ønsker du derimod også at kunne træne andre muskelgrupper, kan du med fordel også tilføje en justerbar træningsbænk eller en bænkpres bænk inklusiv vægte til din ordre.
Træningsbænke gør det nemlig muligt at træne følgende muskelgrupper:

  • Bryst
  • Triceps
  • Mave
  • Ryg
  • Ben
  • Baller

Du kan altså få en effektiv og udfordrende træning af hele kroppen, kun med få ting.
Vores sortiment er henvendt til både privat- og erhvervsbrug. Derfor har du mulighed for at se prisen inklusiv eller eksklusiv mom. Dette kan vælges øverst i højre hjørne.

Har du spørgsmål til vores sortiment af træningsbænke? Kontakt os endelig på tlf. 69 15 53 56 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk - vi sidder klar til at hjælpe dig.