Håndvægte

Er du på jagt efter billige håndvægte i gode kvaliteter? Køb dine håndvægte hos fitnessgrossisten.dk – vi har håndvægte til hjemmetræning og fitnesscentre.

Vi tilbyder et bredt udvalg af håndvægtsæt, små håndvægte, aerobic håndvægte, soft håndvægte, budget håndvægte, hexagon håndvægte, jern håndvægte og chrome håndvægte.

Håndvægte gør din træning effektiv og udfordrende

Man kommer ikke udenom håndvægte (også kaldet dumbbells), hvis man snakker om styrketræning udstyr, da det er et af de primære redskaber der bruges. Håndvægte danner grundlag for mange forskellige øvelser, uanset om der er tale om styrketræning af ryg, arme, skuldre, ben eller mave.

Håndvægte findes i mange forskellige varianter og her på siden finder du mange typer - se fx de klassiske håndvægte med skiver, neopren håndvægte, de lette soft håndvægte eller en af de helt tunge drenge i klassen; nemlig DLUX håndvægten, der fås med en vægt helt op til 50 kg.

Håndvægte er et yderst vigtigt redskab inden for styrketræning, da du selv har mulighed for at tilpasse vægten til træningen og de udvalgte øvelser, mens de samtidig gør det muligt at justere undervejs og sikre en god progression.

Vores udvalg spænder bredt, så du kan finde håndvægte der passer til netop dit behov og niveau. Det er meget individuelt, hvor meget eller hvor lidt vægt man ønsker til sine træningsøvelser og det afhænger af flere faktorer, såsom træningsforhold, niveau, målet med træningen og hvilke øvelser du laver.

Inspiration til øvelser med håndvægte:
Er du nybegynder? Eller mangler du blot inspiration til nye øvelser, som du kan træne med håndvægte? Vi har samlet en liste nedenfor, hvor du træner hele kroppen. Husk at tilpasse vægten af håndvægte til dit niveau - det skal hverken være for let eller for hårdt!

 • Walking lunges med håndvægt i begge hænder
 • Dødløft med en eller to håndvægte
 • Floor press med håndvægte
 • Mavebøjninger med ekstra vægt i form af en håndvægt
 • Bicep curls med håndvægt
 • Low row med håndvægt
 • Tricep extension med håndvægt

Disse øvelser kan laves af alle, uanset niveau, så længe håndvægtens vægt passer til netop dig. Hvis du er i tvivl om øvelsernes udførsel, så undersøg altid dette inden du går i gang. Dette mindsker risikoen for skader og giver dig samtidig også de bedste resultater.

Husk, at håndvægte giver de bedste resultater, så længe de bliver brugt og ikke bare flytter ind i skabet.

Hvilke håndvægte bør du vælge?
Hos Fitnessgrossisten finder du mange forskellige typer af håndvægte, der alle giver mulighed for at vælge mellem flere vægtklasser. Håndvægtene spænder mellem 1 - 50 kg, så der er plads til progression og at udfordre sig selv løbende, når de andre håndvægte bliver for lette at arbejde med.

Du finder følgende typer af håndvægte hos os:

 • Neopren håndvægte: neopren giver et sikkert greb og en slidstærk overflade, mens den samtidig er let at rengøre: Disse håndvægte er bløde at holde på
 • Plast håndvægte: gode håndvægte behøver ikke at være dyre! Vores billige håndvægte i plast er gode for musklerne og budgettet
 • Krom håndvægte: har et rillet håndtag, der sikrer et godt og stabilt greb. Denne type håndvægte er ikke bløde at holde på
 • Håndvægte med gummikanter: ligesom vores krom håndvægte, har disse også et rillet håndtag, der giver et godt greb
 • Håndvægte med skiver: har et metalhåndtag med riller, der sikrer et godt greb samt flere vægtskiver og to låseringe. Denne type håndvægt gør det muligt at justere vægten, så du har flere håndvægte i én
 • Hexagon håndvægte: har et metalhåndtag med riller, der giver dig et godt greb. Håndvægtens form sikrer, at den ikke ruller væk, når den sættes på gulvet eller bordet
 • Jern håndvægte: en rå håndvægt i støbejern, der har en glat overflade på håndtaget. Hexagon formen sikrer, at vægten ikke ruller væk
 • Soft håndvægte: lette håndvægte med skum belagte håndtag, hvilket giver et sikkert greb
 • TRIAL super soft håndvægt: fremstillet i en ergonomisk form og et blødt gummimateriale. Kan bruges til aqua fitness og er også kendt under navnet bodybell
 • Vinyl håndvægte: støbejerns håndvægt med vinyl overflade, der gør den let at rengøre. Den har en glat overflade og ligger godt i hånden

Det er meget individuelt fra person til person, hvilken type af håndvægte der foretrækkes. Det afhænger bl.a. af kroppen, niveauet, dine træningsforhold og hvad du føler er mest behageligt i hånden.

Stort udvalg af billige håndvægte
Hos Fitnessgrossisten finder du et bredt udvalg af billige håndvægte, der sætter gang i din træning. Vi arbejder hårdt for at tilbyde vores kunder de bedste håndvægte til de stærkeste priser og vi løfter gerne det tunge ansvar, når det kommer til at være konkurrencedygtige.

Fitnessgrossisten lægger vægt på god kundeservice og vi står altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores sortiment eller produkter, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 69 15 53 56 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk. Vi stræber efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt - og altid inden for 24 timer i hverdagene. Lad os løfte din træning til et nyt niveau sammen.