Tilbehør

Mangler du udstyr til motionsboksning? Her på siden finder du alt inden for bokse tilbehør til hjemmetræningen eller træningslokalet. Du finder også beskyttelsesudstyr til boksning såsom boksehjelm samt tand- og skridtbeskytter. Se hele udvalget herunder.

Stort udvalg af udstyr til motionsboksning

Hos Fitnessgrossisten finder du et stort udvalg af udstyr til motionsboksning, der gør træningen lidt lettere, lidt bedre eller lidt mere sikker.

Her på siden finder du bl.a.:

  • Boksehjelm
  • Combat håndbind
  • Vægophæng til boksesæk
  • Loftophæng til boksepude
  • Skridtbeskytter
  • Tandbeskytter

Bokse tilbehør er ikke kun det klassiske boksning udstyr som fx selve bolden, sækken og handskerne, men det er også alt det vigtige udstyr til motionsboksning, som man ikke tænker på i første omgang, men som er yderst vigtigt for at få en god, effektiv og sikker træning. Det er eksempelvis nødvendigt at have det rette ophæng til boksesækken eller boksebolden, så du kan både stå og slå korrekt, uden at skulle gå på kompromis med træningen, ergonomien eller dine omgivelser.

 

Bokse tilbehør bidrager til en god og sikker træning
Hvis du træner sammen med andre, er det vigtigt, at du anskaffer dig noget sikkerheds udstyr til motionsboksning. Dette sikrer dig, at du kan træne effektivt og med mindre chance for at du eller din træningsmakker/modstander kommer til skade.
Sikkerhed er en vigtig faktor for al slags træning, herunder boksning. Denne type sport og træning indebærer mange spark og slag, hvilket giver let anledning til skade, hvis disse foretages forkert eller hvis der ganske enkelt rammes hårdt eller et forkert sted. Derfor er det vigtigt, at du og din modstander beskytter de udsatte steder, hvilket bl.a. indebærer hoved, tænder og skridt. I vores udvalg af bokse tilbehør finder du netop beskyttelsesudstyr, der beskytter disse steder.

 

Udstyr til motionsboksning = større sikkerhed
Hos Fitnessgrossisten finder du et godt udvalg af udstyr til motionsboksning, der gør træningen endnu bedre - og en bedre træning indebærer god sikkerhed.
Nedenfor finder du en kort beskrivelse af produkterne i vores udvalg af udstyr til motionsboksning, herunder deres fordele.

Boksehjelm:
En boksehjelm er et yderst vigtigt stykke bokse tilbehør, hvis du træner med andre. Den beskytter nemlig mod slag i hovedet, så der ikke slås direkte. Dette betyder bl.a. at du minimerer udsættelsen for hårde slag, der ellers kan resultere i hovedskader.
Hjelmen har en god polstring og kan desuden justeres i nakken, så den passer til de fleste hovedformer.
Boksehjelmen kaldes også for en sparringshjelm og findes i både str. M og L.

Håndbind:
Bokse tilbehør inkluderer håndbind, der giver en god støte til håndleddet under slag og egner sig derfor godt til både boksning og anden kampsport. Disse boksehåndbind skal vikles om håndleddet og har derfor en længde på 4,4 meter samt en velcrolukning, der sikrer, at det kan lukkes ordentligt og sidder godt fast. De er lavet i yderst stærk kvalitet, der klarer mange timers træning og kan desuden også vaskes efter behov. Leveres i par á to stk.

Ophæng til bolde og puder:
Blandt vores udstyr til motionsboksning finder du også et ophæng til boksesæk og puder. Ophænget er kraftigt og monteres med bolte i væggen eller i loftet.

Ved valg af montering på væg, vil afstanden fra væggen til ophængskrogen være 74 cm, hvilket sikrer dig, at du kan komme langt nok væk, så der skabes bevægelse i sækken. Maks belastningen er 60 kg.

Skridtbeskytter:
En skridtbeskytter er et vigtigt stykke bokse tilbehør, da det giver en større sikkerhed, især ved sport med spark. Derfor egner den sig både til boksning og anden kampsport.
Selve koppen er forseglet med bløde kanter, hvilket giver en større komfort under træningen og bevægelse. Skridtbeskytteren holdes på plads af en kraftig elastik.

Tandbeskytter:
Et vigtigt stykke sikkerheds udstyr til motionsboksning er en tandbeskytter, da den sørger for at beskytte tænderne mod slag og spark.
Tandbeskytteren kan tilpasses i formen, så den passer til dine tænder. Brug blot den medfølgende vejledning.