Fitnessmåtter

Fitnessmåtter er uundværlige til din hjemmetræning eller i fitnesscentret. Hos Fitnessgrossisten finder du et stort udvalg af fitnessmåtter, fitness gulvmåtter og fitness gulv i flere størrelser. Se fx en af de mange skridsikre måtter, der giver dig større sikkerhed, mens du træner og beskytter kroppen mod det hårde gulv. Husk også en fitness måtte, hvis du træner med vægte, så du beskytter gulvet mod slid.

Fitnessmåtter til hjemmetræning og fitnesscentret

Uanset om du træner hjemme på stuegulvet eller i fitnesscentret er det rart at kunne træne på en fitnessmåtte.
Fitnessmåtter har så mange fordele, at de faktisk er uundværlige, når du træner. Desuden kan de bruges til tonsvis af forskellige typer af træning og øvelser.

Brug fx fitnessmåtter til:

Fitnessmåtter sørger for at beskytte din krop mod det hårde gulv, så du ikke belaster kroppen for meget eller får ondt i ryggen af at ligge direkte på gulvet. De beskytter også mod kulde, så kroppen ikke får træk fra de kolde gulve og du undgår at fryse.
Hvis du dyrker yoga er det især godt at gøre brug af en fitnessmåtte, da den beskytter dine knæ og lænd i mange af øvelserne. Desuden hjælper de dig med at få et godt greb, så hverken hænder eller fødder glider under træningen.

Selvom fitnessmåtter beskytter din krop, så beskytter de faktisk også dit gulv. Når man træner, kan man hurtigt slide på gulvet eller lave mærker. Især hvis du bruger vægte, mavehjul, push up håndtag, elastikker eller andet trænings- og fitnessudstyr. Det er ikke kun hjemme på stuegulvet, at det er en god idé at beskytte gulvet, men også i fitnesscentret, da det bruges meget og ofte.

Stort udvalg af fitness måtter - find den helt rette hos Fitnessgrossisten
Hos Fitnessgrossisten finder du et stort udvalg af fitnessmåtter, der passer perfekt til din træning.

Vi fører kun de bedste mærker, så du er garanteret en høj kvalitet og et slidstærkt materiale, der tåler at blive brugt.

Find bl.a. en fitness måtte fra mærker som:

  • Airex
  • P2I
  • Renew
  • Sirex

Fitnessmåtterne findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde den der passer perfekt til din træning og/eller højde. Det er meget individuelt om hvor bred eller hvor lang en fitness gulvmåtte skal være. Hvis du primært bruger din måtte til styrketræning med vægte, er det højst sandsynligt ikke nødvendigt, at den er så lang. Bruger du derimod en fitnessmåtte til yoga eller pilates, anbefaler vi, at du vælger en i samme længde som din højde. Dette sikrer, at du kan ligge ned på måtten, uden at skulle have hverken fødder eller hoved ude på gulvet. Er du i tvivl om hvilken fitnessmåtte du skal vælge, kan du læse mere via linket. 

Fitness gulvmåtter findes også i forskellige tykkelser. Det kan være en fordel at gøre dig tanker om hvor blød du ønsker måtten skal være, inden du bestiller.
Dyrker du yoga, anbefaler vi en forholdsvis tynd fitnessmåtte på under 1 cm i tykkelsen. Den tynde måtte sikrer dig en bedre fornemmelse og føling med gulvet, hvilket er med til at give dig bedre stabilitet under de mange yogastillinger. Har du sommetider brug for ekstra beskyttelse mod gulvet, kan du enten lægge to måtter ovenpå hinanden eller blot folde den ene måtte, så du får to lag. Dette kan eksempelvis være en fordel, hvis du skal stå på knæ.

Tykke fitnessmåtter anbefales til styrketræning, da du har en bedre balance under de forskellige øvelser. Til gengæld bliver led og muskler ofte belastet mere under styrketræning, hvorfor en tyk fitness måtte er god.

Beskyt dit gulv med et slidstærkt fitness gulv
Hvis du dyrker styrketræning med tunge vægte, vægtløft eller crossfit, kan du med fordel investere i et fitness gulv i stedet for en måtte.
Gummigulv til fitness er både støddæmpende og lydisolerende, hvilket gør det særligt egnet til vægttræning eller ved øvelser med hop. Fitness gulvet er også skridsikkert, så du ikke mister fodfæstet under øvelsen.
Vores gummigulv til fitness er formet som puslespilsbrikker, så du selv kan sammensætte den form du ønsker og tilpasse til rummets størrelse. Der leveres 8 brikker samlet i en pakke, men det er muligt at købe flere pakker og kombinere, hvis du ønsker et større areal.
Gulvet kan desuden også bruges som legeunderlag til børnene, hvor det beskytter mod eksempelvis hårdt legetøj i plast.

Fitnessmåtter til privat og erhverv
Hos Fitnessgrossisten sælger vi fitnessmåtter til både privat og erhverv. Derfor har du mulighed for at vælge om du vil se vores priser inklusiv eller eksklusiv moms. Vælg blot øverst på siden, hvordan du ønsker at se priserne.

Alle vores varianter egner sig både til hjemmebrug og til professionelt brug i et fitnesscenter, i et træningslokale eller i et yogastudie.