Træningselastikker

Træningselastikker sikrer dig en varieret træning og kan bruges både i hjemmet til hjemmetræningen, i fitnesscentret eller til genoptræning. Her på siden finder du bl.a. både crossfit træningselastikker, elastik ruller, exertubes, powerbands, elastikbånd og fitness elastikker. De bedste træningselastikker er dem, der passer til netop dit niveau og derfor finder du naturligvis også forskellige modeller, farver, sæt, hårdhed og modstand, så dine træningselastikker passer til din træning.

Træningselastikker - find din nye favorit

Hos Fitnessgrossisten finder du et væld af forskellige træningselastikker, der alle er med til at give dig en god og effektiv træning eller genoptræning. Vores træningselastikker kan bruges både til hjemmetræningen på stuegulvet, i fitnesscentret, i holdsalen, i dit homegym eller eksempelvis som en styrketrænings pause under eller efter din udendørs løbetræning.

Vores udvalg af træningselastikker byder bl.a. på:

 • Fitness elastikker - findes i mange forskellige hårdheder
 • Exertube - findes i flere hårdheder
 • Elastikbånd - findes både enkeltvis eller som rulle
 • Træningselastikker til arm- eller bentræning
 • Glutebuilder
 • Crossfit elastikker
 • Powerbands - findes i mange forskellige hårdheder
 • Jelly træningselastikker
 • Multi Loops træningselastikker

Vores store udvalg af de mange forskellige typer af træningselastikker sikrer dig, at du kan finde den helt rigtige type, der passer til netop din træning. Hvis du køber ind til erhvervsbrug eller til et fitnesscenter, sikrer det også at du har mulighed for at kunne tilbyde dine klienter eller kunder et varieret udvalg af træningselastikker, så de kan træne på deres foretrukne måde. Et velekviperet træningscenter eller holdsal giver nemlig glade kunder.

Alle vores elastikker til træning findes med forskellig hårdhed, så de passer til den individuelle bruger. Hvis du vælger at bruge en træningselastik i din træningsrutine, kan du se frem til en varieret og effektiv træning, helt uden brug af vægte. Ønsker du at træne hele kroppen med træningselastikker, kan du med fordel købe flere modeller og hårdheder. Dette sikrer nemlig at du altid kan finde en passende hårdhed til de forskellige øvelser, men sikrer samtidig også at du har mulighed for at blive ved med at udfordre dig selv, i takt med at du bliver stærkere som resultat af din træning.

De bedste træningselastikker til din træning
Hos Fitnessgrossisten finder du de bedste træningselastikker på markedet. Vi fører kun de bedste mærker samt træningselastikker af højeste kvalitet, hvilket afspejler sig i produkterne.

Blandt vores sortiment finder du bl.a. brands som:

 • BfR
 • P2I
 • Sveltus
 • Toorx

De bedste træningselastikker er dem, der passer til netop din træningsform, dit mål og dit niveau. Derfor finder du også et bredt udvalg af elastikker til træning og fitness elastikker her på siden, der henvender sig til alle, uanset målet med træningen, alder eller niveau.

Træningselastikker til styrketræning og crossfit
Hvis du enten dyrker crossfit eller styrketræner har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med de smarte og effektive træningselastikker.
Træningselastikkerne kan bruges til et væld af forskellige øvelser for at styrke kroppen, men de kan også bidrage til mere modstand under vægttræningen eller gøre enkelte øvelser lettere. Dette kommer helt an på brugen af træningselastikken.

Træningselastikker til genoptræning
Mange genoptræningsøvelser kan udføres ved hjælp af træningselastikker, da de bidrager med en let modstand, hvilket fx er med til at genoprette muskulatur eller smidiggøre og styrke led og sener. Vores udvalg af træningselastikker byder på flere forskellige hårdheder eller niveauer af modstand, således at du kan finde nøjagtig den modstand der passer til dig. Det er vigtigt at vælge den rette, så du ikke udsætter kroppen for unødig overlast under genoptræningen.

Træningselastik til strækøvelser
Strækøvelser er med til at styrke kroppen, mens der samtidig opstår et sundt stræk og en bedre fleksibilitet. Træningselastikker hjælper med at skabe et ekstra stræk eller en modstand, som du ikke selv kan opnå kun ved brug af kroppen. Træningselastikken bidrager derfor til mere effektive strækøvelser, så du får det maksimale ud af din træning.

Fitness elastikker træner hele din krop
Fitness elastikker og træningselastikker kan bruges til at træne hele kroppen med. Du behøver nemlig ikke både håndvægte, vægtstang og vægtskiver for at have en effektiv træning, hvor der skabes modstand for kroppen. En træningselastik kan sagtens give dig en god og effektiv træning af alle kroppens muskler - og så fylder den ikke engang særligt meget. Dette kan være en fordel, hvis du ønsker at træne hjemme på stuegulvet.

Når du træner med en fitness elastik kan du bl.a. træne:

 • Ben
 • Baller
 • Skuldre
 • Arme
 • Ryg
 • Bryst
 • Mave

Du kan også vælge at tilføje en træningselastik eller fitness elastik til din vægttræning. Her vil elastikken kunne bidrage til din træning på to forskellige måder:
Træningselastikker kan gøre styrketræningsøvelser lettere, hvis du endnu ikke kan fuldføre øvelsen med egen kropsvægt. Fx ved pull ups eller armbøjninger
Træningselastikker kan give ekstra modstand til din træning med vægte. De kan fx give mere modstand i squat ved at tilføje en elastik i hver side af vægtstangen og sætte dem i spænd nederst i stativet