Boksehandsker

På jagt efter nye boksehandsker til hjemmetræning og boksetræning? Her på shoppen finder du de perfekte boksehandsker til børn og voksne. Boksehandskerne fås både i kunstlæder og i ægte læder. Se hele udvalget herunder.

Boksehandsker til alle aldre

Hos Fitnessgrossisten.dk finder du et stort udvalg af boksehandsker i topkvalitet. Vi har både boksehandsker til børn, junior og senior. Ved at klikke ind på de forskellige produkter kan du se hvilken aldersgruppe de forskellige slags fås til.

Du finder boksehandsker i både kunstlæder og ægte læder, med forskellig padding samt i forskellige farver.

Køb boksehandsker hos Fitnessgrossisten.dk
Vi har i mange år forhandlet træningsudstyr til både det private, offentlige og den almindelige forbruger rundt om i landet. Vi er specialister på området, og når du køber hos os ved du, at du altid får den bedste kvalitet til den bedste pris. Det samme gælder når det kommer til boksehandsker, hvad end det er boksehandsker til børn eller voksne, så kan vi altid stå inde for kvaliteten.

Du kan se alt vores boksning udstyr inden for motionsboksning her. 

Forskellige slags boksehandsker
Vi sælger boksehandsker der kan bruges til boksning, sparring, sandsæk, kampsportstræning og MMA-træning. De fås med forskellig padding der varierer fra let til kraftig foam padding. Så uanset dine behov og præferencer, så har vi med garanti et par boksehandsker til dig!

Boksehandsker kvinder
Du kan også købe boksehandsker til kvinder her på siden, da vi sælger boksehandskerne i forskellige størrelser. Du skal blot vælge en størrelse der passer til dig - ofte en lidt mindre størrelse til kvinder. Klik ind på det enkelte produkt og find ud af om der er en størrelse der passer til dig.

Er du i tvivl om hvilken boksehandske du skal vælge eller har du andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.