Massage og fingertræning

På udkig efter massagebolde, der kan bruges til hele kroppen? Eller er du på udkig efter en håndtræner eller fingertræner til at styrke underarme, hænder og fingre? Her på siden finder du et stort udvalg af massagebolde, håndtrænere og fingertrænere i forskellige størrelser, former, hårdheder og priser.

Massagebolde i alle størrelser og former

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige massagebolde der fås i forskellige størrelser, former og hårdheder, så du altid kan finde en der passer til dine præferencer. En massagebold kan bruges til hele kroppen til at løsne op for ømme muskler, stivhed og spændinger i kroppen samt øger blodcirkulationen. Brug fx:

  • massagebold til fødder
  • massagebold til ryggen
  • massagebold til baller
  • massagebold til skulder

Udover at massage bolde fås i forskellige størrelser, former og hårdheder, så fås de også med forskellige strukturer såsom glatte eller med pigge/dupper. Mange foretrækker en massagebold med pigge, da piggene virkelig sætter gang i blodcirkulation og ofte sikrer et bedre greb. Er du dog ikke til en massagebold med dupper, så forhandler vi også helt glatte massagebolde eller massagebolde med en mindre struktureret overflade. Vi har også et bredt udvalg af små massagebolde, som du nemt kan tage med på farten.

Er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon, mail eller chat.

Køb en håndtræner og styrk både arme og hænder
Med en håndtræner fra Fitnessgrossisten.dk, kan du styrke dine arme, hænder og fingre. En håndtræner kan bruges til genoptræning efter en skade, men kan også bruges forebyggende fx for at undgå musearm. Vi forhandler forskellige slags håndtrænere:

  • Håndtræner med fjeder
  • Håndtræner i gel
  • Håndtræner i skum

En håndtræner kan også bruges som et anti-stress redskab. Derudover kan en håndtræner i skum eller gel med fordel bruges til vandgymnastik.

Genoptræning med en fingertræner
Mangler du en fingertræner? Her på siden finder du forskellige fingertrænere i forskellige former og materialer. Fingertræning kan både laves forebyggende og når skaden allerede er sket. Når du bruger en fingertræner, så aktiveres flere muskelgrupper og sener i både hænder og arme, derudover øges blodcirkulationen i området. Ligesom med en håndtræner, kan en fingertræner også bruges som et anti-stress redskab, der virker beroligende. Alle vores fingertrænere er så små, at de nemt kan tages med på farten.

Hvorfor købe en håndtræner eller fingertræner?
Har du behov for at styrke dine hænder eller fingre, så er en håndtræner eller en fingertræner det perfekte redskab. Fælles for begge er, at de giver modstand så du forbedrer både grebsstyrke, muskler og led i fingre, hænder og underarme. Håndtræning og fingertræning er rigtig godt at lave, hvis du har fået en skade og skal genoptræne. De kan også bruges forebyggende, hvis du gerne vil undgå skader som musearm eller lignende, eller hvis du blot ønsker at forbedre din styrke i hænder og fingre.

Har du spørgsmål angående vores massagebolde, håndtrænere eller fingertrænere, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.