Vægtstænger

Skal du opdatere træningen med vægtstænger til hjemmetræning og fitnesscentret? Her på shoppen finder du bodybar, curlstang, fast vægtstang, håndvægtstang, pump vægtstang, pump vægtstang sæt, pump sæt, tricepsstang og vægtstang.

Køb en billig vægtstang eller tilbehør til dine vægtstænger på fitnessgrossisten.dk.

Pump it up! Vægtstænger gør træningen sjovere og mere udfordrende

Inden vi øser ud af alle fordelene ved at træne med vægtstænger, så vil vi gerne have aflivet to træningsmyter: du behøver ikke at være stor og stærk i forvejen, for at løfte vægtstænger under træningen - og som kvinde bliver du heller ikke stor og maskulin ved at træne med vægte.

Når du bruger vægtstænger som styrketræning udstyr, er der mange fordele, som du kan nyde godt af. Én af de største og vigtigste fordele er nok at kroppens generelle sundhed og velvære styrkes, så du bliver den bedste version af dig selv. Udover at styrke kroppen, bliver det mentale også styrket, når du træner. Dette skyldes, at aktivitetsniveauet er med til at udløse endorfiner, hvilket er et glædeshormon. Du vil derfor opleve større glæde i hverdagen og bedre energi, når du vælger at træne - uanset om det er din yndlingsmotion eller træning med vægtstænger.

Fordele ved at bruge vægtstænger som del af din træning

  • Du sætter gang i forbrændingen, både under og efter træningen
  • Det er let at justere vægten på en vægtstang og dermed tilpasse den til din træning og hver enkelte øvelse
  • Vægtstænger kan bruges til mange øvelser og det er muligt at træne hele kroppen kun med dette redskab
  • Du har mulighed for at justere vægten på en vægtstang, i takt med at du bliver stærkere
  • Vægtstænger skaber en udfordrende træning, hvor der er rig mulighed for at udvikle dig
  • Det er let at justere vægten alt efter dit niveau og mål med træningen

Vægtstang, bodybars, barbells - hvad skal jeg vælge?
Hos Fitnessgrossisten finder du et bredt udvalg af vægtstænger - men hvilken en skal du vælge? Hvis du er erfaren i at træne med vægtstænger, så kender du med garanti allerede dine præferencer, men hvis du derimod er nybegynder eller blot er i overvejelsesfasen, kan det være en jungle at finde rundt i. Vi ønsker, at du ender ud med den helt rigtige vægtstang for dig og derfor har vi beskrevet lidt om de forskellige modeller nedenfor, så du har lettere mulighed for at danne dig et overblik.

Vægtstænger:
De klassiske vægtstænger giver mulighed for at justere vægten i form af vægtskiver, der sættes på hver side af stangen. Her på siden finder du forskellige varianter, herunder en let vægtstang på 6 kg, en håndvægtstang og en olympisk vægtstang på 20 kg. Sidstnævnte er denne type af vægtstænger, som man ofte finder i et fitnesscenter.
Denne type vægtstænger er også kendt som barbells.

Curlstang:
Passer perfekt til biceps og triceps øvelser. Det buede håndtag gør det muligt at justere grebet, således at håndleddene er i korrekt position under øvelserne, mens du samtidig kan “ramme” musklerne endnu bedre, grundet rotation i armene. Stangen vejer 8,5 kg og der kan selvfølgelig sættes vægtskiver i hver ende, så du har mulighed for at justere vægten selv efter behov.

Bodybars:
Bodybars har en fast vægt og er perfekte til holdsalen eller hjemmetræningen, da de let kan lægges under sengen, stilles bag døren eller lignende. Stangen er beklædt med blødt gummi, hvilket giver et godt og sikkert greb. Fås med en vægt mellem 1 - 10 kg.

Fast vægtstang:
Modsat bodybars, er vægten på en fast vægtstang placeret i hver ende af stangen. Du slipper altså for at skulle skifte vægtskiver ud til de forskellige øvelser, da stangen er klar med det samme. Fås med en vægt mellem 5 - 30 kg.

Tricepsstang:
Perfekt til at træne triceps med. Grebet sidder i midten af stangen og giver den optimale position, for at træne musklen bedst. Der er mulighed for at sætte flere vægtskiver i hver ende, så du kan justere vægten efter behov. Fås i to størrelser: 5 kg og 10,55 kg.

Tilbehør til vægtstænger:
Husk en lås til vægtstang, når din træning foregår med vægtstænger. Dette sikrer, at vægtskiverne ikke falder af og giver bedre sikkerhed samt stabilitet.

Du finder både vægtstænger og alt tilbehør hos Fitnessgrossisten
Hos Fitnessgrossisten finder du et bredt udvalg af vægtstænger, så du kan give den gas til træningen.

Vores sortiment henvender sig både til privatpersoner og virksomheder, så du har mulighed for at se prisen enten inklusiv eller eksklusiv moms.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vægtstænger? Så kontakt os på tlf. 69 15 53 56 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.