Sportspleje

Mangler du sportspleje til fx crossfit træning, fitnesstræning eller genoptræning? Her på shoppen finder du sportsplejeprodukter til sportsskader og forebyggelse. Produkter kan købes enkeltvis, men du kan også købe en medicintaske med fuldt udstyr. Se hele udvalget herunder.

Alt inden for sportspleje

Vi har et stort udvalg af produkter til sportspleje både til sportsskader og forebyggende behandling. Uanset om du dyrker crossfit, holdsport eller noget helt tredje, har vi de rette produkter til netop dig her på siden. Vi forhandler blandt andet:

  • muskelsalve
  • sportstape
  • isposer
  • kølespray
  • kinesiologi tape
  • plaster
  • fedtmåler
  • støttebind
  • medicintaske


Du kan købe vores sportsplejeprodukter enkeltvis eller du kan købe en medicintaske med et stort udvalg af alt til sportspleje. Er skaden sket og er du på udkig efter genoptræningsudstyr, så se hele udvalget her.

Få alt du skal bruge med en medicintaske
Er du tvivl om hvilke produkter du skal bruge til sportspleje, eller vil du bare gerne være sikker på at have alt du skal bruge, hvis uheldet skulle være ude? Så anbefaler vi, at du køber en af vores medicintasker. Vi forhandler to slags - en stor og en lille.
Den lille medicintaske har alle de basale produkter ved mindre skader, mens den store medicintaske har et større udvalg af sportsplejeprodukter også til mindre skader. Under det enkelte produkt kan du læse hvad medicintasken præcist indeholder.

Gode sportsplejeprodukter fra SportDoc
Hos Fitnessgrossisten.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra SportDoc, der er specialiseret i sportsplejeprodukter til en rimelig pris. Køb fx deres tigerbalsam der er god mod ømme muskler og hævelser i muskler og led. Du kan også købe kinesiologi tape i forskellige farver. Det er en elastisk sportstape der heler og forebygger skader. Plastret er hudvenligt og vandafvisende. Derudover er de førnævnte medicintasker med produkter til sportspleje også fra SportDoc.

Sportspleje produkter i topkvalitet
Udover at sælge produkter fra SportDoc, forhandler vi også produkter fra kendte mærker som Select, Pure2Improve og Tress. Uanset hvilket produkt eller hvilket brand du vælger, så er du altid garanteret kvalitet til en skarp pris. Vi sælger kun sportsplejeprodukter som vi kan stå inde for og som vi ved virker efter hensigten.

Er du i tvivl om nogle af vores produkter til sportspleje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer hurtigst muligt og kan kontaktes på enten telefon, mail eller chat.