Opbevaring og Indretning

Mangler du hjælp til indretning og opbevaring til fx fitnesscentret, hjemmetræning eller crossfit lokalet? Vi har et stort udvalg af blandt andet stativer, ophæng, bøjler, stænger, stabelringe, stativtårn og vægtophæng.

Du kan fx købe stativ til håndvægte, ophæng til træningsbolde, stativ til kettlebells og stativ til crossfit bolde.

Derfor bør du gøre brug af korrekt opbevaring af træningsudstyr

Uanset om du træner i et fitnesscenter, i en crossfit box eller i dit eget træningsrum derhjemme, kender du sikkert allerede problematikken: det roder.
Håndvægte flyder, bolde ruller væk og generer, mens kettlebells aldrig bliver sat tilbage på plads og står nu i øst og vest i lokalet, så du skal på jagt efter netop den du skal bruge. Heldigvis findes der en simpel løsning på hele problematikken og den er let og enkel at bruge. Du bør investere i god opbevaring af træningsudstyr.

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, når der er tale om opbevaring af træningsudstyr, bl.a. et stativ til håndvægte, et stativ til kettlebells, et stativ til vægtstænger eller et stativ til træningsbolde. Udover den åbenlyse fordel, at du undgår rod, så er der faktisk flere fordele ved at have den korrekte opbevaring af styrketræning udstyr, som fx:

Du kan holde styr på alt træningsgrej
Du kan skabe bedre og hurtigere overblik over håndvægte, kettlebells osv.
Træningsudstyret får en bedre levetid, hvis det opbevares korrekt
Opbevaring af træningsudstyr er med til fiksere håndvægte, vægtstænger mv. så det ikke vælter
Når du bruger korrekt opbevaring af træningsudstyr, undgår du unødige skader på gulve, møbler, bænke, vægge osv.
Det er lettere at få fat i det rigtige træningsudstyr, da du ikke behøver at rode i kasser eller flytte rundt på andre ting forud for din træning

Opbevaring af træningsudstyr giver bedre overblik, bedre plads og bedre træning
Det er ikke en hemmelighed, at den træning man får lavet, er den træning der virker. Hjælp dig selv godt på vej, ved at skabe et godt overblik over dit træningsudstyr og en velfungerende indretning.

God opbevaring af træningsudstyr er yderst vigtigt, hvis du driver et fitnesscenter, en crossfit box eller træningslokale som erhverv. Det fysiske rum er en vigtig del af hele indtrykket for dine kunder og derfor er overblik, opbevaring og god plads et punkt, der ikke bør spares på. Ordentlig opbevaring af træningsudstyr er nemlig med til at skabe et godt og brugbart miljø for medlemmerne.

Hvis du derimod har brug for opbevaring af træningsudstyr til dit eget hjemmefitness, bør du overveje flere ting, inden du køber:

 • Hvad er dit behov?
 • Hvordan er rummet indrettet og hvor er der plads til den nye opbevaring?
 • Vil det være bedst med en vertikalt eller horisontalt stativ?

Når du har fundet den rette opbevaring af træningsudstyr, kan du se frem til et godt overblik over dit grej, bedre plads i rummet, at kunne finde det ønskede udstyr hurtigere - og sidst, men bestemt ikke mindst, en super god træning.

Hos Fitnessgrossisten finder du alt i opbevaring af træningsudstyr
Her på siden finder du vores sortiment af forskellige typer af opbevaring af træningsudstyr, herunder mange slags stativer med specielle formål samt standere og aflåselige stativer, der holder lange fingre væk fra håndvægtene.

De forskellige stativer er enten vertikale eller horisontale og det kommer helt an på dine præferencer, når du skal vælge. De vertikale opbevaringsstativer er selvføligelig mere pladsbesparende, da du har mulighed for at få så mange ting som muligt væk fra gulvet og i stedet udnytte rummets højde. I nogle tilfælde er det dog desværre ikke muligt at gøre brug af et vertikalt stativ, men et horisontalt i stedet. Dette gør sig fx gældende for kettlebells og store/tunge håndvægte.

Uanset hvilket type opbevaring af træningsudstyr, som du vælger her fra siden, kan du vide dig sikker på, at hvert stativ er fremstillet specielt til dets formål. Det betyder, at vores stativ til håndvægte og kettlebells er udført i hårdføre materialer, der kan holde til meget vægt på én og samme tid.

I vores sortiment med opbevaring af træningsudstyr finder du bl.a.:

 • Stativ til håndvægte
 • Håndvægtsstativ med lås i flere varianter
 • Stander til håndvægte i flere varianter
 • Stativ til kettlebells
 • Stativ til vægtskiver
 • Stativ til træningsbolde
 • Station til en enkelt træningsbold
 • Stabelringe til gymnastikbolde
 • Stativ til crossfit bolde i flere varianter
 • Stativ til vægtstænger og bodybars

Hos Fitnessgrossisten finder du opbevaring af træningsudstyr til både privat brug og til virksomheder, som fx fitnesscentre, crossfit boxe osv. og det er derfor muligt at prisen inklusiv eller eksklusiv moms. Dette har du mulighed for at vælge øverst på siden.

Har du spørgsmål til opbevaring af træningsudstyr, vores udvalg eller er du blot i tvivl om hvilke produkter du bør vælge? Vi sidder klar til at hjælpe dig på enten tlf. 69 15 53 56 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk.

Her finder du den helt rigtige opbevaring af træningsudstyr, der hjælper med at holde styr på både håndvægte, bolde, kettlebells og vægtstænger. Vores sortiment henvender sig både til privat brug, crossfit lokaler samt fitnesscentre og du finder bl.a. et stativ til håndvægte, en holder til træningsbolde og et stativ til kettlebells. Opbevaring af træningsudstyr er ikke kun vigtigt for at undgå rod, men er også pladsbesparende.