Racks og Homegym

Vi har et bredt udvalg af stativer og racks til din hjemmetræning i et homegym, i fitness centret eller træningslokalet på arbejdet.

Du får en varieret styrketræning med stativer og racks til forskellige styrketræning øvelser, som styrker hele kroppen.

Træningsmaskiner giver mulighed for at træne hele kroppen

Her på siden finder du vores udvalg af træningsmaskiner, der gør det let at træne hele kroppen på en effektiv måde. Vores træningsmaskiner henvender sig både til den private bruger, men også til de professionelle virksomheder, såsom fitnesscentre og træningslokaler.

Begge træningsmaskiner gør det muligt at træne med egen kropsvægt eller at tilføje mere udstyr i form af træningselastikker. Ønsker du også at træne med vægtstænger, bør du kigge på vores trænings rack, da det er specielt fremstillet til at kunne udføre alle de klassiske øvelser, der bør indgå i ethvert træningsprogram.

Et træningsstativ fra Fitnessgrossisten byder på tonsvis af muligheder
Hos Fitnessgrossisten finder du to forskellige slags træningsmaskiner, der har hver deres fokusområder og funktioner. Uanset hvilken træningsmaskine du vælger, er du garanteret en effektiv træning, hvor der er masser af muligheder.
Er du i tvivl om hvilken af vores to træningsmaskiner du bør vælge? Læs mere om du varianter nedenfor, så du kan finde den rette for dig:

Træningsstativ
Dette træningsstativ er særlig velegnet til at træne både chin ups, pull up, tricep dips og leg raises på, men det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når du først er i gang med at træne. Power stationen sikrer en meget alsidig styrketræning med din egen kropsvægt, helt uden brug af håndvægt, vægtstænger eller vægtskiver. Når træningen sker i forbindelse med dette stativ, kan du opnå en god fullbody træning og altså både træne arme, skuldre, ryg, mave og ben.

Lad dig ikke narre af træningsstativets enkle udseende. Pull ups og chin ups er to hårde og udmattende øvelser, hvor det meste af overkroppen aktiveres, når du trækker dig selv op, men der er specielt fokus på ryg og arme.
Pull ups findes i mange forskellige varianter, såsom smalt greb og bredt greb, som du selvfølgelig har mulighed for at træne på dette stativ. Du har naturligvis også mulighed for at træne din grebsstyrke.

Som nævnt er både pull ups og chin ups to hårde træningsøvelser og de kræver begge tålmodighed, stædighed og masser af øvelse, for at kunne mestre. Kan du endnu ikke tage en pull up eller chin udelukkende ved hjælp af egen styrke? Frygt ej! Der findes mange alternativer, hvor du kan træne dig op til at kunne tage din første chin up eller pull up, fx ved brug af elastikker, der tilføjes på træningsmaskinen.

Trænings rack
Oplev næsten uendelige muligheder med dette trænings rack! Blandt vores træningsmaskiner finder du dette trænings rack, også kaldet power cage, der giver adgang til tusindvis af øvelser og kan kombineres med mange forskellige typer træningstilbehør.

Dette trænings rack egner sig godt til styrketræning med egen kropsvægt og til tunge løft. Du kan altså kombinere din træning, så du opnår det bedste resultat samt en sjov, udfordrende og varierende træning hver gang.
Træningsmaskinen har både integreret pull up bar og tricep dips bar, mens den samtidig også har fire udhængsarme, der er beregnet til vægtstænger.
Vores trænings rack gør det således let at træne hele kroppen med eller uden vægt. Du kan fx træne:

  • Squat
  • Dødløft
  • Bænkpres
  • Tricep dips
  • Pull ups
  • Push ups
  • Military press
  • og meget, meget mere

Nogle af øvelserne er kun mulige ved tilkøb af vægtstang og vægtskiver. Den maksimale belastning er 120 kg. Vi anbefaler at fastspænde denne trænings rack i gulvet, så der opnås optimal sikkerhed.

Hvad er forskellen på jeres træningsmaskiner?
Vores træningsmaskiner har forskelligt fokus og det er kun dine præferencer, der kan afgøre hvilken en af dem, du bør købe.

Et træningsstativ har primært fokus på styrketræning af overkroppen, da du har mulighed for at træne arme, ryg, skuldre og mave.
Vores trænings rack har derimod mange flere funktioner, men kræver tilkøb af fx vægtstænger og vægtskiver, for at kunne udnytte dets fulde potentiale. Du har mulighed for at kunne træne hele kroppen, altså både ben, baller, arme, ryg, skuldre og mave.

Træningsmaskiner til hjemmet og til fitnesscentret
Vores udvalg af træningsmaskiner henvender sig både til privat brug, altså homegym, og til erhverv, fx fitnesscentre, crossfit og andre træningslokaler. Husk, at du kan vælge at se priserne inklusiv eller eksklusiv moms, ved at trykke på knappen øverst på siden.
Begge træningsmaskiner er fremstillet af robuste materialer, så de har en lang levetid og der er desuden tænkt ergonomi og komfort med i designet.

Er du i tvivl om hvilken en af vores træningsmaskiner, du bør vælge? Kontakt os gerne på tlf. 69 15 53 56 eller mail hej@fitnessgrossisten.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål om vores sortiment kontra dit behov.

Træningsmaskiner, trænings rack og homegym - kært barn har mange navne. Hos Fitnessgrossisten har vi et bredt udvalg af stativer og racks til din hjemmetræning i et homegym, i fitnesscentret eller i træningslokalet på arbejdet.

Når du træner ved hjælp af træningsmaskiner, får du en varieret styrketræning og har mulighed for at lave øvelser, der styrker og træner hele kroppen.