Find de rigtige håndvægte til dit behov

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilke håndvægte kan du træne med?

Hos os finder du et stort udvalg af håndvægte i forskellige modeller, materialer, former og vægtklasser til din styrketræning.

Styrketræning med håndvægte på alle træningsniveauer

På fitnessgrossisten.dk finder du et bredt udvalg af håndvægte i forskellige antal kilo til en effektiv styrketræning til hjemmetræning på fx stuegulvet eller i træningslokalet.

I udvalget af håndvægte til styrketræning øvelser med håndvægte, er tilpasset til styrketræning udøvere på alle individuelle træningsniveauer, og opfylder derfor dit træningsbehov til hjemmetræning.

I det store udvalg af håndvægte til din styrketræning med håndvægte finder du blandt andet små håndvægte, store håndvægte, lette og tunge håndvægte, som du kan bruge til utallige øvelser med håndvægte og håndvægtsæt.

Du kan bruge vores håndvægte til både udendørs styrketræning og indendørs styrketræning, så du kan nyde din træning udenfor på de varme og solrige dage.
  

Er det første gang at du skal købe håndvægte til din styrketræning og hjemmetræning?

Vi hjælper dig godt på vej med at finde ud af, hvilke håndvægte der er bedst til dig og din styrketræning. Dyrk din styrketræning hjemme med håndvægte i trygge rammer, når tidspunktet passer dig allerbedst i løbet af dagen eller aften. 

Du finder håndvægte i enkeltstyk og håndvægte sæt tilpasset styrketræning til dig som fx er på nybegynder træning stadiet, de let øvede hjemmetrænere eller øvet styrketræning udøvere.

Kom nemt og hurtigt i gang med at blive fit og stærk med en effektiv håndvægt styrketræning på kun 20 min. med de helt rigtige håndvægte til dit trænings behov. Vi guider dig igennem, hvilke håndvægte du kan købe til din styrketræning, og hjælper dig med at gøre træningen ekstra effektiv, varieret og sjov.

Køb håndvægte og håndvægt sæt til min hjemmetræning her >>

Hvad er håndvægt styrketræning?

Helt basic går styrketræning med håndvægte ud på at styrke dine muskler og opbygge en større muskelmasse ved at styrketræne med fx håndvægte.

Du kan både styrketræne dine biceps, triceps, skulder, ryg, baller, lår og ben med håndvægte ved at lave simple og lette træningsøvelser.

Helt naturligt bliver dine muskler større og stærkere, når du løfter tunge ting eksempelvis håndvægte, som kan gøres gennem mange forskellige styrketræning øvelser til hjemmetræning, i fitnesscentret eller i træningslokalet.

4 vigtige grundprincipper til dig, som ønsker større muskler:

1. Styrketræn med en høj volumen under din træning.

2. Sørg for at variere din belastning af kilo med håndvægte.

3. Indtag proteiner i forbindelse med din styrketræning fx inden og efter din styrketræning idet, at jo mere protein du indtager, desto mere muskelmasse kan du opbygge.

Derudover får du også mere energi til træningen med indtagelse af protein eksempelvis gennem din kost.

4. Træn basisøvelser under din træning, da kroppen opbygger mest muligt muskelmasse under helt basic styrketrænings øvelser. Lav eksempelvis squats med én eller flere håndvægte ad gangen.

5 fordele ved styrketræning med håndvægte

1. Det er et nemt og effektivt træningsredskab at styrketræne med håndvægte.

2. Du kan træne hele kroppen igennem med håndvægte, idet du kan lave mange forskellige træningsøvelser.

3. Det er billigt at investere i et par håndvægte til din hjemmetræning, da du med nogle få håndvægte i forskellige antal kilo kommer rigtig langt med træningen.

Håndvægte er billige at udskifte med tiden, når du automatisk kommer til at kunne løfte flere og flere kilo i forskellige styrketrænings øvelser.

4. Håndvægte er lette for dig at gemme væk og fylder ikke meget i opbevaring, når du er færdig med at styrketræne med dine håndvægte.

5. Du får en stor træningsfrihed, når du træner med håndvægte ved, at du kan træne med en håndvægt alle steder eksempelvis indenfor, udenfor og tage håndvægtene med en tur i sommerhus eller andre steder.

Derudover kræver det ikke meget træningsplads, når du træner med håndvægte til hjemmetræning eksempelvis i stuen eller i aktivitetsrummet. 

Find hele udvalget af håndvægte til fitness lige her >>

GUIDE: Hvilken håndvægt skal jeg vælge?

BUDGET håndvægt:

Klassiske og billige håndvægte i en hexagon form, som du kan bruge til både håndvægt styrketræning og push-up træningsøvelsen. BUDGET håndvægte fås i 1-5 kg.

VINYL håndvægte: 

Håndvægte i støbejern i vinyl belægningen er meget skånsomme for dit gulv og vinylbelægningen gør den behagelig samt nem at holde ved under din styrketræning. De perfekte små håndvægte til din hjemmetræning, som fås i 1-10 kg.

TRIAL Super Soft håndvægt:

Håndvægte i specialavet blødt gummi i en ergonomisk form, som har et rigtig godt greb. Du kan både træne med Super Soft håndvægte til hjemmetræning og til aqua fitness. TRIAL Super Soft håndvægte fås i 0,5-3 kg.

HEXAGON håndvægt:

Gode og klassiske håndvægte i hexagon formen og med håndtag i krom, som har en rillet overflade. Med den rillet overflade hvor slipper du for at håndvægtene ruller væk på gulvet mellem dine træningspauser. De er super at bruge til at lave armbøjninger med. Hexagon håndvægte fås i 1-15 kg.

JERN håndvægt:

Håndvægte i det helt rå look i støbejern, som er hexagon formet og derfor undgår du at dine håndvægte ruller væk på gulvet, mens du fx holder en træningspause eller ved opbevaring. Jern håndvægte fås i 1-10 kg.

DLUX håndvægt:

Kvalitets håndvægte med rund gummikant og rillede håndtag, hvor håndvægtens gummikant er skåneligt for dit gulv, når du fx træner hjemme på stuegulvet.
DLUX håndvægte fås i 1-50 kg.

Tilbehør til min træning med håndvægte

Du kan supplere dine håndvægte med lidt ekstra tilbehør til hjemmetræningøvelser. Træningshandsker giver dig fx et bedre greb om håndvægten og du undgår at få vabler. Brug fx en træningsbænk, træningsbold eller en stepbænk til dine liggende og siddende håndvægt træningsøvelser. Dit træningsudstyr kræver den rette opbevaring og til dine håndvægte kan du fx bruge en håndvægt stander.

Hvor tunge skal mine håndvægte være?

Det er oftest træningsøvelsen der afgør, hvor tunge håndvægte dine håndvægte skal være ved træningsøvelser med håndvægte. Det er derfor forskelligt fra håndvægt øvelse til håndvægt øvelse, hvilken størrelse håndvægt der er bedst for dig og din træning.

Jo flere muskler du har involveret i træningsøvelsen, jo tungere håndvægte har du brug for at styrketræne med. Derfor er det en god idé, at du køber håndvægte i forskellige vægtklasser.

Et mix af håndvægte i forskellige størrelser og kilo til din hjemmetræning - eksempelvis til fitness nybegynderen:

  • Håndvægte på 6 kg 

  • Håndvægte 8 kg

  • Håndvægte på 10+ kg

Håndvægte med kilo fra fx 6 kg – 10 kg giver dig mange variationer af træningsøvelser med håndvægte i disse størrelser, idet du både kan træne kroppen med lette vægte og lidt tungere vægte.

Gradvis vil du med tiden i din styrketræning udvikling kunne løfte tungere og tungere håndvægte. I dette tilfælde finder du både billige håndvægte og dyrere håndvægte her på shoppen, som du kan opdatere dine små og gamle håndvægte med. Vores håndvægte findes i størrelser helt fra 1 – 50 kg i flere forskellige modeller, former og materialer.

Du finder hele udvalget af vores håndvægte lige her >>

3 nemme og sjove håndvægt træningsøvelser til styrketræning