Find de rigtige håndvægte til dit behov

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilke håndvægte kan du træne med?

Hos os finder du et stort udvalg af håndvægte i forskellige modeller, materialer, former og vægtklasser til din styrketræning. Styrketræning hjemme med håndvægte kan give dig en god og effektiv træning, uden at du behøver at gøre brug af et fitnesscenter. Træning med håndvægte kan med fordel også bruges i forbindelse med genoptræning. Konsulter dig altid med din læge eller fysioterapeut, hvis du anvender træning med håndvægte i forbindelse med genoptræning.

Styrketræning med håndvægte til alle niveauer

Håndvægte hjemmetræning kan tilpasses dit mål og dit niveau, hvilket betyder, at du altid bør vælge de rette håndvægte, der understøtter dette. På denne side kan du læse meget mere om de forskellige varianter af håndvægte, så du kan finde frem til de rigtige for dig.

På Fitnessgrossisten finder du et bredt udvalg af håndvægte i forskellige antal kilo til en effektiv styrketræning til hjemmetræning på fx stuegulvet eller i træningslokalet.

I vores udvalg af håndvægte til styrketræning, finder du mange forskellige varianter, så det altid er muligt at vælge håndvægte, der opfylder dit behov.

Blandt det store udvalg af håndvægte til din styrketræning finder du blandt andet små håndvægte, store håndvægte, lette og tunge håndvægte, som du kan bruge til utallige øvelser med håndvægte og håndvægtsæt. Din styrketræning hjemme med håndvægte er derfor let at tilpasse til dit niveau og udgangspunkt, men kan samtidig også tilpasses i takt med at du bliver stærkere.

Du kan bruge vores håndvægte til både udendørs styrketræning og indendørs styrketræning. Det er altid rart at kunne nyde din træning udenfor på de varme og solrige dage, mens det er rart at kunne rykke indenfor i de kolde perioder.

Styrketræning hjemme med håndvægte er en effektiv træningsform, hvor du selv kan bestemme intensiteten og vægten til hver eneste øvelse.
Ønsker du at prøve kræfter af med andet styrketræning? Hos Fitnessgrossisten finder du en masse forskelligt udstyr, der egner sig perfekt til din styrketræning, uanset om du træner derhjemme, i et træningslokale eller i et fitnesscenter. Gå på opdagelse i vores store udvalg af vægte, der egner sig perfekt til øvelser med håndvægte, kettlebells, stænger og meget, meget mere.  

Er det første gang at du skal købe håndvægte til din styrketræning og hjemmetræning?

Vi hjælper dig godt på vej med at finde ud af, hvilke håndvægte der er bedst til dig og din styrketræning. Dyrk din styrketræning hjemme med håndvægte i trygge rammer, når tidspunktet passer dig allerbedst i løbet af dagen eller aften.
Du finder håndvægte i enkeltstyk og håndvægte sæt tilpasset styrketræning til dig som fx er på nybegynder træning stadiet, de let øvede hjemmetrænere eller øvet styrketræning udøvere.

Kom nemt og hurtigt i gang med at blive fit og stærk med en effektiv håndvægt styrketræning på kun 20 min. med de helt rigtige håndvægte til dit træningsbehov. Vi guider dig gennem, hvilke håndvægte du bør købe til din styrketræning, og hjælper dig med at gøre træningen ekstra effektiv, varieret og sjov.

Køb håndvægte og håndvægt sæt til min hjemmetræning her >>

Hvad er træning med håndvægte?

Helt basalt går styrketræning med håndvægte ud på, at styrke dine muskler og opbygge en større muskelmasse ved at styrketræne med fx håndvægte.

Du kan både styrketræne dine biceps, triceps, skulder, ryg, baller, lår og ben med håndvægte, ved at lave simple og lette træningsøvelser.

Helt naturligt bliver dine muskler større og stærkere, når du løfter tunge ting eksempelvis håndvægte, som kan gøres gennem mange forskellige styrketræning øvelser til hjemmetræning, i fitnesscentret eller i træningslokalet.

4 vigtige grundprincipper til dig, som ønsker større muskler:

1. Styrketræn med en høj volumen under din træning.

2. Sørg for at variere din belastning af kilo med håndvægte.

3. Indtag proteiner hvis du begynder at styrketræning Proteiner er med til at opbygge og vedligeholde muskelmasse, så du får det fulde udbytte af din styrketræning hjemme med håndvægte. Derudover får du også mere energi til træningen med indtagelse af protein gennem din kost.

4. Træn basisøvelser under din træning, da kroppen opbygger mest muligt muskelmasse under helt klassiske styrketrænings øvelser. Lav eksempelvis squats med én eller flere håndvægte ad gangen.

5 fordele ved styrketræning med håndvægte

1. Det er et nemt og effektivt træningsredskab og træning med håndvægte kan foretages når du har lyst.

2. Du kan træne hele kroppen igennem med håndvægte, idet du kan lave mange forskellige træningsøvelser.

3. Det er billigt at investere i et par håndvægte til din hjemmetræning, da du med kun nogle få håndvægte i forskellige antal kilo, kan komme rigtig langt med din træning.
Håndvægte er billige at udskifte med tiden, når du automatisk kommer til at kunne løfte flere og flere kilo i forskellige styrketrænings øvelser.

4. Håndvægte er lette for dig at gemme væk og fylder ikke meget i opbevaring, når du er færdig med at styrketræne med dine håndvægte. De kan let gemmes væk bag døren, under sofaen eller under sengen.

5. Du får en stor trænings frihed, når du træner med håndvægte, da du kan træne med en håndvægt alle steder, eksempelvis indenfor, udenfor og tage håndvægtene med en tur i sommerhus eller andre steder.

Derudover kræver det ikke meget træningsplads, når du laver styrketræning hjemme med håndvægte. Du kan eksempelvis træne i stuen, på kontoret eller i aktivitetsrummet, eller måske rykke udenfor i haven.

GUIDE: Hvilken håndvægt skal jeg vælge?

Nedenfor finder du vores guide til valg af håndvægte til hjemmetræning.
Vi fører mange forskellige varianter af håndvægte, der egner sig til forskellige former for hjemmetræning og passer til både dit niveau og mål.

BUDGET håndvægt:

Klassiske og billige håndvægte i en hexagon form, som du kan bruge til både håndvægt styrketræning og push-up træningsøvelsen. BUDGET håndvægte fås i 1-5 kg.

VINYL håndvægte: 

Håndvægte i støbejern i vinyl belægningen er meget skånsomme for dit gulv og vinylbelægningen gør den behagelig samt nem at holde ved under din styrketræning. De perfekte små håndvægte til din hjemmetræning, som fås i 1-10 kg.

TRIAL Super Soft håndvægt:

Håndvægte i specialavet blødt gummi i en ergonomisk form, som har et rigtig godt greb. Du kan både træne med Super Soft håndvægte til hjemmetræning og til aqua fitness. TRIAL Super Soft håndvægte fås i 0,5-3 kg.

HEXAGON håndvægt:

Gode og klassiske håndvægte i hexagon formen og med håndtag i krom, som har en rillet overflade. Med den rillet overflade hvor slipper du for at håndvægtene ruller væk på gulvet mellem dine træningspauser. De er super at bruge til at lave armbøjninger med. Hexagon håndvægte fås i 1-15 kg.

JERN håndvægt:

Håndvægte i det helt rå look i støbejern, som er hexagon formet og derfor undgår du at dine håndvægte ruller væk på gulvet, mens du fx holder en træningspause eller ved opbevaring. Jern håndvægte fås i 1-10 kg.

DLUX håndvægt:

Kvalitets håndvægte med rund gummikant og rillede håndtag, hvor håndvægtens gummikant er skåneligt for dit gulv, når du fx træner hjemme på stuegulvet.
DLUX håndvægte fås i 1-50 kg.

Tilbehør til min træning med håndvægte

Du kan supplere dine håndvægte med lidt ekstra tilbehør til hjemmetræningsøvelser. Træningshandsker giver dig fx et bedre greb om håndvægten og du undgår at få vabler. Brug fx en træningsbænk, træningsbold eller en stepbænk til dine liggende og siddende håndvægt træningsøvelser. Dit træningsudstyr kræver den rette opbevaring og til dine håndvægte kan du fx bruge en håndvægt stander.

Hvor tunge skal mine håndvægte være?

Det er oftest træningsøvelsen der afgør, hvor tunge håndvægtene skal være, når du bruger dem. Det er derfor forskelligt fra øvelse til øvelse, hvilken størrelse håndvægt der er bedst for dig og din træning.
Jo flere muskler du har involveret i træningsøvelsen, jo tungere håndvægte har du brug for at styrketræne med. Derfor er det en god idé, at du køber håndvægte i forskellige vægtklasser. Dette sikrer dig, at du altid kan få en udfordrende træning, uanset hvad du træner den pågældende dag. Hos Fitnessgrossisten finder du heldigvis billige håndvægte til hjemmetræning, så du har mulighed for at købe nøjagtig lige så mange, som du har brug for.

Et godt mix af håndvægte til nybegynderen, kan se således ud. Her har du forskellige størrelser og kilo til din hjemmetræning, så du får en god styrketræning hjemme med håndvægte:

  • Håndvægte på 6 kg 

  • Håndvægte 8 kg

  • Håndvægte på 10+ kg

Håndvægte fra fx 6 kg – 10 kg giver dig mulighed for at lave mange variationer af træningsøvelser med håndvægte, da du både kan træne kroppen med lette vægte og lidt tungere vægte.

Gradvis vil du med tiden i din styrketræning og udvikling kunne løfte tungere og tungere håndvægte. I dette tilfælde finder du både billige håndvægte og dyrere håndvægte her på shoppen, som du kan opdatere din samling med. Vores håndvægte findes i størrelser helt fra 1 kg – 50 kg i flere forskellige modeller, former og materialer, så der er rig mulighed for at finde nogle, der passer til din træning, niveau og styrke.

Øvelser med håndvægte

Håndvægte giver mange træningsmuligheder og du kan bruge dem til de fleste øvelser.
Håndvægte øvelser kan eksempelvis være:

Squat
Lunges
Brystpres
Skulderpres
Rows

Træning med håndvægte er lige så effektivt, som du selv gør det til. Det betyder altså, at du får mest ud af din træning, hvis du udfordrer dig selv.
Ligesom ved al anden træning, er det vigtigt, at du holder en god teknik under dine træningsøvelser med håndvægte. En god teknik sikrer dig, at du ikke får skader og får det bedste resultat af din træning.