Find de rigtige træningselastikker til din træning

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilken træningselastik skal man vælge hjemmetræning?

Der findes mange forskellige varianter af træningselastikker og de har alle sammen forskellige formål og fordele. Træningsøvelser med elastik kan være en meget varieret træning. Nedenfor finder du en kort guide til de forskellige varianter, så du kan finde de bedste træningselastikker til dit behov.

Exercise band elastik rulle

Med træningselastik bånd på ruller, klipper du selv og tilpasser elastikbåndet til træningsøvelser. Exercise band elastikker er specielt gode til udstrækning, da du kan bruge den bag om ryggen og under dine fødder for at strække kroppen.
Exertube træningselastik med håndtag
Exertubes træningselastikker og fitness elastikker er elastikker med håndtag, som du træner fitness, styrketræning og genoptræning med. Du holder bedre fast om håndtaget, får en bedre stabilitet og kan træne flere muskelgrupper på én og samme tid.
Resistance band træningselastik
Træningselastikker som resistance band er den perfekte fitness- og genoptrænings elastik til diverse træningsøvelser. Fx til balle træning med elastik, ben øvelser og træning med arme.
GluteBuilder okklusions træningselastik
GluteBuilder træningselastikker er okklusions elastikker i en bred og kraftig elastik, som giver en optimeret bentræning og balletræning. Disse er især gode til balle øvelser med elastik.

5 store fordele ved træningsøvelser med elastik

 1. Du kan træne hele kroppen uden at bruge træningsmaskiner og andet træningsudstyr. Hjemmetræning med elastik kan foregår hjemme i stuen, i haven eller andre steder uden for et fitnesscenter og træningslokale.

 2. Du forebygger din krop for potentielle skader ved at styrke dine muskler og led.

 3. Du kan træne med træningselastikker alle steder når som helst, både indenfor og udenfor, hvilket giver dig en stor trænings frihed.

 4. Det er et billigt træningsudstyr at investere i til din hjemmetræning - og du finder naturligvis mange billige træningselastikker i høj kvalitet hos Fitnessgrossisten.

 5. Det er nemt at træne med træningselastikker og elastikkerne kan bruges på alle træningsniveauer. De findes desuden med forskellige hårdheder, så du kan få en god genoptræning eller styrketræning med elastik.

Derudover fylder træningsbånd, træningselastikker og fitness elastikker ingenting, når du skal opbevare træningsudstyret efter din træning. De kan let lægges i en skuffe, et skab eller en kurv efter brug. Du kan også have dine træningselastikker liggende fast i din træningstaske, så du altid har dem med dig, hvis du træner udendørs.

 

 

Effektive træningselastikker til hjemmetræning

Her på shoppen finder du et stort udvalg af fitness elastikker, træningselastikker, elastikbånd, træningselastikker med håndtag til genoptræning, styrketræning og udstrækning efter træning.

Træningselastik øvelser og hvorfor du bør vælge dem

Ovenfor kan du se vores udvalg af træningselastikker, hvor du med garanti finder en, der passer til dit behov. De fleste af elastikkerne har desuden forskellig hårdhed, hvilket giver forskellig modstand. På denne måde kan du sikre dig, at du kan udfordre dig selv og i takt med at du bliver stærkere, kan du vælge en hårdere elastik. Hvis du bruger elastikkerne til genoptræning, kan du med fordel vælge nogle af de mindre hårde varianter, så du ikke overanstrenger kroppen, leddene og musklerne. Forhør dig evt. hos din læge eller fysioterapeut forinden. 

Træning med træningselastikker til hjemmetræning og i fitnesscentret er en effektiv træningsform, og du kan både bruge en træningselastik til styrketræning, genoptræning og almindelig fitness træning. Træning med elastikker hjælper dig med at styrke kroppens muskler og led. Når du laver træningsøvelser med en elastik, forebygger du samtidig potentielle skader.
Træningselastikker og fitness elastikker sørger for, at du bevarer modstanden gennem alle dine træningsøvelser til fx hjemmetræning. Du udfordrer samtidig dine muskler til at holde stabiliteten, idet træningselastikkens gummi er spændt. Så længe at elastikken er spændt, vil du opleve modstand, hvilket er målet med træningen. Den konstante modstand vil sikre dig, at du samtidig får mest muligt ud af øvelsen.
Du finder et stort udvalg af træningselastikker, fitness elastikker og elastikbånd i forskellige hårdheder til din hjemmetræning her på shoppen. Køb træningselastik allerede i dag og få en god træning eller genoptræning derhjemme.

Se hele udvalget af træningselastikker og fitness elastikker her

Øvelser med træningselastik
Du kan lave mange forskellige øvelser med træningselastikker og faktisk kan de fleste øvelser, der laves med håndvægte også sagtens laves med elastikker.
Prøv fx disse elastik træning øvelser:

 • Benløft til siden
 • Kickback med benet bagud
 • Kickback til triceps
 • Squat med skulderpres
 • Saksespark
 • Rygtræk
 • Skråt rygtræk
 • Stivbenet dødløft

Disse øvelser kan laves med de fleste elastikker.
Kickbacks, squat og stivbenet dødløft er gode balle øvelser med elastik. Øvelser med elastik med håndtag kan være behageligere, netop på grund af håndtaget. Træning med elastik med håndtag er nemlig mere rart, da du slipper for at holde direkte på elastikken, hvilket kan gøre en anelse ondt i hænderne, hvis der er meget modstand.

Sådan vedligeholder du din træningselastik

Det er altid en god idé at vedligeholde dit træningsudstyr og træningsredskaber, hvis du ønsker at bevare træningsudstyrets funktionalitet. Du kan vedligeholde din træningselastik og fitness elastik på flere måder.

1. Du kan give dine træningselastikker i gummi en behandling med talkum eller babypudder, da talkum og babypudder sørger for at dine fitness elastikker har sværere ved at sprænge. Under din træning kan der komme sved på træningselastikkerne og saltet fra din sved vil mørne elastikkens gummi, og derfor er det en god idé at bruge talkum eller babypudder.

2. Husk at opbevare dine elastikker i et tørt sted, uden at de får sollys.

3. Når du er færdig med din træning med elastik, så er det en god idé at rulle elastikken sammen.

4. Det er en fordel hvis gulvet eller træningsunderlaget er rent og fri for eksempelvis små sten, skidt og små stumper træ, idet fitness elastikken nemt får ridser og går op.

5. Du kan vaske elastikken med vand og sæbe - her er det vigtigt at træningselastikken er helt tør inden du tager den i brug igen til træningsøvelser hjemme på gulvet.

Tilbehør til min træning med træningselastikker

Du kan supplere din hjemmetræning med træningselastikker og fitness elastikker med lidt ekstra træningsudstyr og tilbehør.