Find de rigtige træningselastikker til din træning

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilken træningselastik skal jeg vælge til min hjemmetræning?

Exercise band elastik rulle

Træningselastik bånd på ruller klipper du selv og tilpasser elastikbåndet til træningsøvelser. Exercise band elastikker er specielt god til udstrækninger, da du kan bruge den bag om ryggen og under dine fødder til udstrækning. 

Exertube træningselastik med håndtag

Exertubes træningselastikker og fitness elastikker er elastikker med håndtag, som du træner fitness, styrketræning og genoptræning med. Du holder bedre fast om håndtaget, får en bedre stabilitet og kan træne flere muskelgrupper på samme tid.

Resistance band træningselastik

Træningselastikker i resistance band er den perfekte fitness elastik og genoptræning elastik til elastik træningsøvelser til fx balle træning med elastik, ben øvelser og træning med arme. 

GluteBuilder okklusions træningselastik

GluteBuilder træningselastikker er okklusions elastikker i en bred og kraftig elastik, som giver en optimeret bentræning og balletræning. 

5 fordele ved træning med træningselastikker

  1. Du kan træne hele kroppen uden at bruge træningsmaskiner og andet træningsudstyr.

  2. Du forebygger din krop for skader ved at styrke dine muskler og led.

  3. Du kan træne med træningselastikker alle steder når som helst, både indenfor og udenfor, som giver en stor træningsfrihed.

  4. Det er et billigt træningsudstyr at investere i til din hjemmetræning.

  5. Det er nemt at træne med træningselastikker og elastikkerne kan bruges på alle træningsniveauer.

Derudover fylder træningsbånd, træningselastikker og fitness elastikker ingenting, når du skal opbevare træningsudstyret efter din træning.

 

 

Effektive træningselastikker til hjemmetræning

Her på shoppen finder du et stort udvalg af fitness elastikker, træningselastikker, elastikbånd, træningselastikker med håndtag til genoptræning, styrketræning og udstrækning efter træning.

Træning med træningselastikker og fitness elastikker

Træning med træningselastikker til hjemmetræning og i fitnesscentret er en effektiv træningsform, hvor du både bruger en træningselastik til styrketræning, genoptræning og fitness træning. Elastiktræning med elastikker hjælper dig med at styrke kroppens muskler og leddene. Når du laver træningsøvelser med en træningselastik forebygger du samtidig skader.

Træningselastikker og fitness elastikker sørger for, at du bevarer modstanden gennem alle dine træningsøvelser til fx hjemmetræning. Du udfordrer samtidig dine muskler til at holde stabiliteten, idet træningselastikkens gummi er spændt.

Du finder et stort udvalg af træningselastikker, fitness elastikker og elastikbånd i forskellige hårdheder til din hjemmetræning her på shoppen.

Se hele udvalget af træningselastikker og fitness elastikker her

 

Sådan vedligeholder du din træningselastik

Det er altid en god idé at vedligeholde dit træningsudstyr og træningsredskaber, hvis du ønsker at bevare træningsudstyrets funktionalitet. Du kan vedligeholde din træningselastik og fitness elastik på flere måder.

1. Du kan give dine træningselastikker i gummi en behandling med talkum eller babypudder, da talkum og babypudder sørger for at dine fitness elastikker har sværere ved at sprænge. Under din træning kan der komme sved på træningselastikkerne og saltet fra din sved vil mørne elastikkens gummi, og derfor er det en god idé at bruge talkum eller babypudder.

2. Husk at opbevare dine elastikker i et tørt sted uden at de får sollys.

3. Når du er færdig med din træning med elastik, så er det en god idé at rulle elastikken sammen.

4. Det er en fordel hvis gulvet eller træningsunderlaget er rent og fri for eksempelvis små sten, skidt og små stumper træ, idet fitness elastikken nemt får ridser og går op.

5. Du kan vaske elastikken med vand og sæbe - her er det vigtigt at træningselastikken er helt tør inden du tager den i brug igen til træningsøvelser hjemme på gulvet.

Tilbehør til min træning med træningselastikker

Du kan supplere din hjemmetræning med træningselastikker og fitness elastikker med lidt ekstra træningsudstyr og tilbehør.