Kettlebell guide: hvilken kettlebell skal jeg vælge?

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Gør kettlebells til din nye træningsmakker

Hos Fitnessgrossisten finder du et bredt udvalg af forskellige kettlebells, der passer til dig, der er kvalitetsbevidst og gerne vil træne derhjemme.

Er det første gang, at du skal købe kettlebells til din hjemmetræning?

Vores kettlebell guide hjælper dig med at finde ud af, hvilke kettlebells der er bedst til dig og din træning.

Du får den mest effektive træning med kettlebells, ved at vælge kettlebells i den helt rigtige vægt og udformning.

Du kan træne hele kroppen hurtigt og effektivt med få og simple kettlebell-øvelser.

Kettlebell-øvelser skal være sjove og give dig sved på panden – vi hjælper dig godt på vej til din kettlebell-hjemmetræning.

 

Køb kettlebells til hjemmetræning eller fitnesscentret lige her>>

KETTLEBELL GUIDE: Hvilke kettlebells kan jeg vælge mellem?

Hvad er BUDGET kettlebells?

BUDGET kettlebells er fremstillet i et robust og hårdt PVC-materiale og er et godt eksempel på kettlebells til nybegyndere indenfor kettlebelltræning i hjemmetræningen.

BUDGET kettlebell hvor mange kg: Vores BUDGET kettlebells findes lige fra 2 kilo til 20 kilo og hver vægt har sin egen farve.

Husk altid at lave dine kettlebell træningsøvelser derhjemme på et sikkert underlag, eksempelvis en træningsmåtte, så skåner du dit gulv bedst muligt.

Køb dine BUDGET kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

Hvad er ERGO kettlebells?

Det unikke ved ERGO kettlebells er den ergonomiske form, der ligger godt på armen under træning.

Derudover er ERGO kettlebells belagt med neopren, som er skånsomt for dit gulv, når du træner derhjemme.

ERGO kettlebell hvor mange kilo: Vores ergonomiske kettlebells finder du fra 4 kilo og op til 32 kilo.

Vælg altid at hjemmetræne med kettlebells på et fitnessgulv, træningsmåtte eller lignende, så undgår du at dine kettlebells kan efterlade aftryk eller mærker på eksempelvis dit stuegulv.

Find dine ERGO kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

Udvalget af kettlebells til din hjemmetræning eller træning i fitnesscentret

Hvad er JERN kettlebells?

JERN kettlebells er helt klassiske kettlebells, som er fremstillet i støbejern og farvet sort.

JERN kettlebell hvilken vægt: Vores klassiske sorte støbejerns kettlebells finder du fra 4 kilo og op til 32 kilo.

Klassiske kettlebells i støbejern er perfekte til din crossfit hjemmetræning.

Det anbefales altid at du vælger at træne derhjemme på et fitnessgulv eller en træningsmåtte, så undgår du at få mærker og slid på dit trægulv eller dine klinker.

Find dine JERN kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

Hvad er PRO kettlebells?

PRO kettlebells er for dig, der er interesseret at træne med kettlebells i en professionel kvalitet.

PRO kettlebell hvor tung kan den være: Denne type kettlebell finder du fra 8 kilo og helt op til 40 kilo.

PRO kettlebells er for erfarne udøvere eller til dig, der vil have den lækreste løsning.

PRO kettlebells har en kraftig gummioverflade og er med krom håndtag. De er også skånsomme mod overflader. De tåler de høje drops og fald, takket være den den professionelle kvalitet.

Det anbefales altid, at du vælger at træne derhjemme på et fitnessgulv eller en træningsmåtte, så undgår du at få mærker og slid på dit trægulv eller dine klinker.

Find dine PRO kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

3 nemme kettlebell øvelser til dit kettlebell træningsprogram:

 • Kettlebell swing øvelse

 

 • Squat øvelse med én kettlebell

 

 • Kettlebell sit up træningsøvelse

Tilbehør til din kettlebell hjemmetræning

Suppler dine kettlebell hjemmetræningsøvelser med ekstra tilbehør. Brug blandt andet 2 stk. plyo bokse eller stepbræt til at stå på, så du kan variere dine kettlebell øvelser. Brug eksempelvis en fitnessmåtte, mens du laver forskellige maveøvelser med din kettlebell. Du kan både bruge et fitnessgulv til at træne på og til at beskytte dit gulv med under træningen.

Alt du skal vide om kettlebells og kettlebeltræning

Kom nemt og hurtigt i gang med din kettlebell hjemmetræning

Kettlebell crossfit træning hjemme i stuen, på græsplænen eller terrassen skal være sjovt, motiverende og effektivt.

Er du i tvivl om, hvilke basis kettlebell-træningsøvelser du nemt og hurtigt kan lave?
Vi hjælper dig igang med inspiration til 3 simple og lette kettlebell-øvelser, som du kan lave alle steder i hjemmet, hvor du eksempelvis har plads nok til at lave en kettlebell swingøvelse, som du finder i videoen længere nede på siden.
Er det første gang, at du skal i gang med kettlebell hjemmetræning og har behov for en introduktion til crossfit kettlebell træningsformen? Hvis du ikke tidligere har prøvet træning med kettlebells, så har vi gjort det nemt for dig at starte op med helt basic kettlebell træningsøvelser.

Køb dine kettlebells i dag, så du allerede i morgen kan begynde på din hjemmetræning.

Se hele udvalget af kettlebells lige her>> 

Hvad er kettlebell-træning?

 • En kettlebell er kort sagt en rund og tung vægtkugle med ét rundt håndtag. Kettlebell træningsformen er populær at dyrke, specielt ved hjemmetræning.
 • Kettlebell-træning er en crossfit træningsform og med kun 1 kettlebell kan du træne alle kroppens muskelgrupper. Du kan holde din kettlebell både i en eller to hænder, afhængig af, hvilken øvelse du har valgt. 

 • Hjemmetræning med kettlebells gør det muligt for dig at træne både stabilitet og udholdenhed samtidigt med at du øger din styrke - helt uden at du skal ned i fitnesscenteret.

 • Dine kettlebells kan bruges til mange forskellige træningsøvelser og du kan nemt og effektivt lave et simpel træningsprogram samt lade dig inspirere på nettet. Kettlebells er et perfekt træningsredskab, som supplement til din øvrige styrketræning.
 • Det er lettere at udføre træningsøvelser med kettlebells end med håndvægte fordi du nemt kan holde din kettlebell med begge hænder på én gang.

 • Kettlebell hvilken størrelse: det er heldigvis muligt at finde kettlebells i mange forskellige størrelser og vægtklasser, så du kan finde en der passer til netop din træning og styrke

5 fordele ved kettlebell hjemmetræning

 1. Du får hurtigt pulsen op og kan aktivere alle kroppens muskelgrupper i én træningsform.

 2. Du kan nemt og hurtigt få gang i din kettlebelltræning derhjemme. Kettlebells fylder ikke meget når de skal opbevares og du skal heller ikke bruge ret meget plads til de enkelte øvelser.

 3. Du kan med få kettlebells træningsøvelser, eksempelvis 3-5 øvelser, træne hele kroppen på ca. kun 20 min.

 4. Kettlebelltræning er anderledes, sjovt, effektivt og intensivt på kort træningstid. Derudover giver kettlebelltræning dig hurtige resultater.

 5. En kettlebell er et billigt træningsredskab, som giver dig uendelige muligheder af forskellige træningsøvelser, som du kan lave alle steder derhjemme både indenfor og udenfor

  Kettlebells er desuden nemme at tage med på farten og ferie, eksempelvis i sommerhuset, hvis du ønsker at vedligeholde din sunde livsstil og træning uden for hjemmet. 

Hvor tung en kettlebell skal jeg træne med?

Hvor tung skal en kettlebell være? Det er naturligvis helt individuelt, hvor tunge kettlebells du skal træne med, afhængig af din fysiske form og formålet med din træning i øvrigt. Kettlebells er naturligvis som udgangspunkt et redskab, der kan benyttes af begge køn og er derfor sådan set et unisex træningsredskab.


Men det kan godt give mening at have retningslinjer at gå efter, hvis du er nybegynder og skal have en idé om hvor du skal starte.

 

 • Kvinder kan med fordel anbefales, at starte med kettlebells på en vægt mellem 6 og 10 kg. afhængig af din styrke. 

 • Mænd bør i tilsvarende begyndersituation starte med lidt tungere kettlebells; et sted mellem 10 og 14 kg. kunne være et sted at starte.

 

Det er selvfølgelig en generalisering, og afhænger også af, om de øvelser du vil starte med udføres med en eller to hænder.

Starter du med sving og løft med en arm af gangen skal du starte i den lave ende, men starter du med squats med din kettlebell skal den være lidt tungere.

Vi anbefaler, at du køber 2-4 kettlebells så du kan lave en alsidig træning.

På forskellige sites på nettet, særligt YouTube, kan du jo finde utallige inspirationsvideoer til din træning. Nederst på den her side kan du se et eksempel, men der er mange flere derude, så det er bare at komme i gang med at søge.

På fitnessgrossisten.dk finder du et stort udvalg af kettlebells i forskellige antal kg og derfor finder du lige præcis de kettlebells, der passer bedst til din kropsform, erfaring og køn.

Hvilke kettlebellmodeller kan jeg træne med?

Hos fitnessgrossisten.dk finder du lige præcis den eller de kettlebells, der passer bedst ind i din kettlebell hjemmetræning.


I vores udvalg af kettlebells finder du forskellige modeller, som du kan bruge til din kettlebelltræning både indendørs og udendørs.


Vi får ofte spørgsmålet: “Hvilken kettlebell skal jeg vælge?” Hos Fitnessgrossisten har vi et stort udvalg og du finder disse modeller af kettlebells:

En prisbevidst kettlebell lavet i hård PVC. BUDGET kettlebells har en flot finish og en god holdbarhed. Fra 2 - 20 kg.

Find dine BUDGET kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

En ergonomisk veludført kettlebell, der med sin buede form og gummibelagte overflade ligger godt på armen. Fra 4 - 32 kg.

Find dine ERGO kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

Den helt klassiske kettlebell; et råt look i sortlakeret støbejern. Fra 4 - 32 kg.

Find dine JERN kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>

Lækker kettlebell i konkurrencekvalitet. Håndtaget er lavet i krom og selve kettlebell'en har en gummibelagt overflade. Fra 8 - 40 kg

Find dine PRO kettlebells i den vægt, som du ønsker træne med lige her >>