Find de rigtige træningsbolde og fitness bolde til træning

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilken træningsbold skal jeg vælge?

I udvalget af bolde til træning og genoptræning, finder du træningsbolde, terapibolde, pilates træningsbolde, gymnastikbolde og træningsbolde der indeholder vand. Store træningsbolde er bolde, som du kan bruge til at træne hele kroppen med og hermed får rigtig meget ud af til din hjemmetræning træningsøvelser.

På shoppen finder du en Pure2Improve træningsbold og TRIAL træningsbolde i den store fitness bold boldstørrelse.

Pilates bolde er den foretrukne bold til din pilates træning med små bolde, hvor du kan vælge at træne med en pilatesbold fra mærket TOGU Redondo.

 

Se udvalget af træningsbolde, fitnessbolde og terapibolde til din træning her

Størrelsesguide: Sådan vælger du en træningsbold til fitness

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse bold til din træning!

Hvilken størrelse træningsbold skal jeg bruge til træning?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse træningsbold eller fitness bold du skal vælge at bruge til træningsøvelser, så hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige.

Når du skal købe en træningsbold i din størrelse, tager du udgangspunkt i din kropshøjde og boldiameter.

Din hofte skal bøje 90 grader, når du sidder på en træningsbold og laver træningsøvelser.

I skemaet ser du hvilken størrelse bold vi anbefaler til dig og din træning med fitness bolde og træningsbolde i siddende stilling på bolden.

Hvad bruger jeg en træningsbold til?

Træningsbolde og fitness bolde er et meget effektivt træningsudstyr til træning af muskler, led og balancetræning. Til din træning med træningsbolde fokuseres, der på træning af dine mavemuskler, rygmuskler og de små muskler omkring dine led. 

Du bruger både terapibolde, træningsbolde og fitness bolde til genoptræning og forebyggelse af skader. Derudover træner du din balance i flere forskellige træningsøvelser med en stor træningsbold.

Maveøvelser med bold fx træningsbolde, terapibolde og pilates bolde giver dig en stor variation af sjove træningsøvelser, som du kan udføre alle steder i hjemmet. En stor træningsbold og fitness bold kan du også bruge som kontorstol, så du får en sund siddestilling ved skrivebordet.

Træningsudstyr til træning med træningsbolde

Din træning med træningsbolde, fitnessbolde og pilates bolde kan suppleres med træningsudstyr, hvor du får endnu mere fokus på styrke i dine træningsøvelser. Du får en mere behagelig træning ved at ligge på en fitnessmåtte mens du laver maveøvelser med træningsbolden.