Find de rigtige træningsbolde og fitness bolde til træning

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilken træningsbold skal jeg vælge?

I udvalget af bolde til træning og genoptræning, finder du træningsbolde, terapibolde, pilates træningsbolde, gymnastikbolde og træningsbolde der indeholder vand. Store træningsbolde er bolde, som du kan bruge til at træne hele kroppen med og hermed får rigtig meget ud af til din hjemmetræning samt andre træningsøvelser.
Ønsker du at bruges fitness bolde eller pilates bolde som del af din genoptræning, kan du med fordel også se hele vores udvalg af genoptræningsudstyr, hvor du både finder balancetræning, massagebolde, foam rollers, elastikker, måtter og meget mere.

På shoppen finder du en Pure2Improve træningsbold og TRIAL træningsbolde i den store fitness bold boldstørrelse.

Træning med pilates bold giver en god træning og en ekstra udfordring til din pilates træning. Du kan med fordel bruge små bolde til din pilates træning, herunder en fra mærket TOGU Redondo.

Se udvalget af træningsbolde, fitnessbolde og terapibolde til din træning her

Størrelsesguide: Hvilken størrelse træningsbold bør du vælge?

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse bold til din træning! Den rigtige størrelse træningsbold sikrer dig nemlig de bedste forudsætninger for en god træning, der er tilpasset til din højde og din valgte type træning.

Hvilken størrelse træningsbold skal jeg bruge til træning?
Er du i tvivl om, hvilken størrelse træningsbold eller fitness bold du skal vælge at bruge til træningsøvelser, så hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige!

Når du skal købe en træningsbold i din størrelse, tager du udgangspunkt i din kropshøjde og boldens diameter.

Din hofte skal bøje 90 grader, når du sidder på en træningsbold og laver træningsøvelser.

I skemaet ser du hvilken størrelse bold vi anbefaler til dig og din træning med fitness bolde og træningsbolde i siddende stilling på bolden.

Årsagen til at det anbefales at have en 90 graders vinkel, når du sidder på bolden er at det giver den bedste ergonomi og teknik til øvelserne. Det er vigtigt at øvelserne foretages korrekt og i den rette vinkel, så du får det bedste ud af din træning med pilates bold og fitness bold.

Det er værd at bemærke, at det hverken er farligt eller skadeligt at træne med en bold, der enten er for stor eller for lille. Hvilken størrelse træningsbolden har betyder dog om det er lettere eller sværere at foretage visse øvelser korrekt, hvilket kan påvirke effekten af øvelsen.

Hvad bruger jeg en træningsbold til?

Træningsbolde og fitness bolde er et meget effektivt træningsudstyr til træning af muskler, led og balancetræning, men også til genoptræning. Til din træning med træningsbolde fokuseres der især på træning af dine mavemuskler, rygmuskler og de små muskler omkring dine led, hvilket er med til at styrke kroppen som helhed og forebygge skader.

Du bruger både terapibolde, træningsbolde og fitness bolde til genoptræning og forebyggelse af skader. Derudover træner du din balance i flere forskellige træningsøvelser med en stor træningsbold.

Maveøvelser med bold fx træningsbolde, terapibolde og pilates bolde giver dig en stor variation af sjove træningsøvelser, som du kan udføre alle steder i hjemmet.

En stor træningsbold eller fitness bold kan du også bruge som kontorstol, så du får en sund siddestilling ved skrivebordet. Den modvirker nemlig at du falder sammen i ryggen, men helt automatisk sørger for at rette ryggen, hvilket giver dig en sund holdning.

Træning med bold
Træning med bold giver dig en effektiv træning, der samtidig er mild og skåner ryg og led mod det hårde gulv, hvis øvelserne foretages liggende på bolden.

Core træning med bold:
Det er vigtigt at træne sin core muskulatur, da den sørger for at holde dig oprejst og samtidig giver dig en stærk kropskerne. En sund og stærk core giver dig god bevægelighed i hverdagen og er samtidig med til at mindske rygsmerter, da både ryg og mave styrkes.

Rygøvelser med pilates bold:
Hvis man sørger for at styrke ryggen, kan man træne sig fra mange mindre skavanker. Rygmuskulaturen er en vigtig del af kroppen at styrke, da den bl.a. er med til at give en god holdning, så man ikke falder sammen i ryggen.

Træning med pilates bold:
Der findes pilates bolde i mange forskellige størrelser og de har alle hver deres fordele til specifikke øvelser.
Der findes utallige forskellige øvelser til træning med pilates bold, hvor du kan udfordre både din balance, smidighed og core muskulatur. Du kan nemlig træne alt fra mave, ryg, overkrop og ben.

Træningsudstyr til træning med træningsbolde

Din træning med træningsbolde, fitnessbolde og pilates bolde kan suppleres med træningsudstyr, hvor du får endnu mere fokus på styrke i dine træningsøvelser. Du får en mere behagelig træning ved at ligge på en fitnessmåtte mens du laver maveøvelser med træningsbolden.