Find de rigtige træningsmåtter til din træning

Høj kvalitet til gode priser

Fri fragt ved køb over 799,-

E-mærket certificeret

Hvilken træningsmåtte skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken træningsmåtte, der skal være din træningsmakker på gulvet til hjemmetræning eller i fitnesscentret? Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige måtte eller trænings underlag til din træning.
Her på shoppen finder du tynde og tykke fitnessmåtter, korte varianter og lange trænings underlag med forskellige overflader. Måtterne fås både i en tykkelse på 1 cm og 1,5 cm, hvor komforten er høj i begge tykkelser. En god træningsmåtte er den, der passer til din træning, så det er vigtigt at overveje hvordan du ønsker at din måtte træning skal foregår eller om du har specifikke præferencer. Du kan også vælge at købe en træningsmåtte med ophængshuller, så du har mulighed for at hænge den op på et udhæng.
Hos Fitnessgrossisten finder du et kæmpe udvalg af forskellige måtter til din træning. Tag et kig på vores sortiment, og hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmålet “hvilken træningsmåtte skal jeg vælge?” er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved både telefon og mail, og hjælper dig gerne med at finde frem til det bedste trænings underlag til dig og din træning.

Blandt vores store udvalg af træningsmåtter, finder du naturligvis mange forskellige varianter, der passer perfekt til din træning og dit behov. Vælg mellem tykke, tynde, lange eller korte trænings måtter, men du finder også smart tilbehør, der gør opbevaringen lettere. Køb fx et udhæng til at sætte på væggen. Dette består af to små kroge, så måtten kan hænges op, og du slipper dermed for at skulle rulle den sammen. Du finder også en smart bærestrop, som blot sættes på den sammenrullede måtte. Stroppen har en hank, så du kan have måtten over skulderen. Perfekt hvis du skal have den med dig til træning eller hænge den på en knage.

Se hele udvalget af træningsmåtter til din fitness træning her >>

 

Køb træningsmåtte og smart tilbehør hos Fitnessgrossisten

Få styr på træningsmåtten blandt vores store udvalg - så får du en rigtig behagelig og god træning. En måtte til træning er både let at tage med på farten eller opbevare derhjemme, fx med en bærestrop, et udhæng til fitnessmåtter eller en ophængsbøjle. Du kan også vælge blot at rulle den sammen og opbevare den under sofaen, under sengen, i skabet eller hjørnet, hvor den ikke er til gene eller i vejen. Du bør dog være opmærksom på, at den bør være let tilgængelig, så der er ingen undskyldninger.

Airex træningsmåtter

Træningsmåtter fra mærket Airex er i en meget høj kvalitet, og de er super gode at bruge til træning på gulvet. Dette er helt klart blandt de bedste træningsmåtter til din træning.

Det helt unikke ved Airex måtter er at de er:

  • Multifunktionelle træningsmåtter, som du både kan bruge indenfor, udenfor og i vandet.

  • Meget hygiejniske fitness måtter, hvor træningsmåttens overflade beskytter mod bakterier og mug.

  • Skridsikre på alle typer af underlag og ligger samtidigt helt fladt.

  • Meget slidstærke, støddæmpende og er i den blødeste kvalitet i flere tykkelser.

Se hele udvalget af Airex træningsmåtter og fitnessmåtter her >>

Hvad bruger jeg en træningsmåtte til?

En træningsmåtte eller trænings underlag er med til forbedre din træning, da du skåner dine led og resten af kroppen mod det hårde gulv. Du ligger desuden meget mere komfortabelt på et blødere underlag.
Fitness måtter og træningsmåtter er uundværlige at bruge til din træning, da du får en mere effektiv og behagelig træning.
Træningsmåtter er rigtig gode at bruge til en masse forskellige genoptræning-og styrketræningsøvelser til hjemmetræning, hvor du fx ligger på stuegulvet.
Du kan blandt andet træne med håndvægte, træningselastikker, træningsbolde og mavehjul mens du ligger på en god træningsmåtte. Derudover er måtter perfekte at bruge til udstrækningsøvelser inden eller efter din træning.

Hvor tyk skal en træningsmåtte være?

Trænings underlag og måtter findes i flere tykkelser. Her finder du eksempelvis måtter på hhv. 1 cm og 1,5 cm. Vi får ofte spørgsmålet: “Hvilken træningsmåtte skal jeg vælge, så jeg får bedst brug ud af den?” Når du skal vælge den rette træningsmåtte tykkelse, er det vigtigt, at du ved, hvad den skal bruges til. Hvis du dyrker yoga, kan du med fordel vælge en tynd måtte, da dette giver den bedste stabilitet og greb. Hvis du derimod ønsker at bruge den til styrketræning eller udstrækning, kan du vælge en tykkere variant, der giver den bedste beskyttelse mod hårdt gulv.

Hvorfor træne på en træningsmåtte?

  • Du ligger behageligt på gulvet mens du laver dine træningsøvelser og udstrækningsøvelser.

  • Du skåner din krop for smerter og skader ved at træne din krop på en fitnessmåtte.

  • Du kan både lave siddende, liggende og stående træningsøvelser på din træningsmåtte.

  • Du kan bruge din træningsmåtte sammen med en masse forskelligt fitnessudstyr - både indendørs og udendørs træning .

  • Derudover slipper du også for at lave mærker i gulvet med dit træningsudstyr fx med håndvægte eller kettlebells - ved at placere dit udstyr på måtten.

Træningsudstyr til din træning på fitnessmåtter

Til hjemmetræning på en træningsmåtte er det meget effektivt at bruge træningsudstyr til at styrketræne din krop med. Du kan bruge forskelligt træningsudstyr til træning på en fitnessmåtte.